Lorenzo Lamas 23 éves lánya ilyen bombanő bikiniben: íme Victoria
Lorenzo Lamas lányából gyönyörű nő lett.

lorenzo-lamas-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lorenzo Lamas, A fejvadász népszerű sztárja hat gyermek édesapja, három különböző kapcsolatából született meg az öt lánya, Shayne, Paton, Alexandra, Victoria és Isabella, illetve az egyetlen fia, AJ. Április 24-én ünnepelte 23. születésnapját Victoria lánya, akit a színész a közösségi oldalán köszöntött fel.

Lorenzo Lamas lánya

Lamas az Instagram-oldalán posztolta, hogy sorban az ötödik gyermeke 23 esztendős lett, leírta azt is, mennyire büszke rá, hogy a nyomdokaiba lépett.

Kifejtette, hogy Victoria egy nagyon nehéz területen bontogatja a szárnyait.

"A legjobb iskolákban és coachoknál tanult, sikeresen kapott szerepeket független és iskolai filmekben, ezzel is bővítve a referenciáit. Nagyon büszke vagyok rá, hogy folytatja a családi örökséget, és színészkedik" - fogalmazta.

Victoria édesanyja Shauna Sand színésznő, aki 1996 és 2002 között volt Lamas felesége. A lány modellként kezdte karrierjét, 2019 óta aktívan színészkedik. Eddig csak rövidfilmekben kapott szerepeket, így a nagy áttörés még várat magára. Instagram-oldalán szép követőbázist gyűjtött össze, több mint 22 ezer ember kíváncsi a posztjaira.

Számos dögös felvételt posztolt magáról a közelmúltban, 23. születésnapja alkalmából szexi, bikinis képeket tett ki az oldalára. Képes összeállításunkban megnézheted Victoria Lamas fotóit.

Ezt is szeretjük