David Hasselhoff duci lánya szexi fehérneműben pózolt: Hayley gömbölyded idomaiért megvesznek a férfiak
David Hasselhoff lánya, Hayley modellként dolgozik.

hasselhoff-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff kisebbik lánya, Hayley 14 éves korában indította el modellkarrierjét, először a Wilhelmina Models szerződtette le, 2014 óta a Ford Models ügynökségnél dolgozik. Bár régen arról ábrándozott, hogy apja nyomdokaiba lép, és ő is színésznő lesz, egyelőre nem kapott még igazán nagy, átütő szerepet, ami beindította volna a filmes karrierjét. Kamaszként sok gondja volt, gyűlölte a testét, manapság viszont magabiztosabb, mint valaha, ezt pedig legfrissebb fotói is alátámasztják.

David Hasselhoff lánya, Hayley

AYou magazinnak adott interjújában bevallotta, bár megvoltak a maga előnyei, hogy híres apa lányaként nőhetett fel, azonban ennek megvolt az árnyoldala is.

- Szociális szorongással küzdöttem, és fizikailag bénító volt iskolába járni - fogalmazta.

Megnehezítette a kiskamaszkorát az is, hogy a társainál husisabb volt az alakja. 11 évesen új suliba íratták a szülei, ekkor kezdték csúfolni a többiek.

- Új iskolába mentem, és megkaptam a többiektől, hogy én vagyok a kövér lány, csak azért, mert már olyan fiatalon megnőtt a cicim, és melltartót hordtam. Gyermekkorodban senki sem tanítja meg neked, hogy másképp fogsz kinézni, és lehet, hogy gyorsabban fejlődsz, mint mások - emlékezett vissza.

A Los Angeles-i életben azt sem szerette, hogy mindenki a környezetében beilleszkedni, nem pedig kitűnni akart, ő viszont mindig másnak érezte magát. Mindig is hangos és élénk kislány volt.

Szerettem önmagam lenni, nem akartam valaki mássá válni.

Bár a személyiségével nem volt problémája, az alakjával annál inkább. Több évébe telt, mire elfogadta magát. Sajnos a férfiakkal is meggyűlt a baja, sokáig azt gondolta, azért nincs szerencséje a szerelemben, mert senki nem akar egy duci lánnyal járni. Azonban néhány évvel ezelőtt eltalálta Ámor nyila, Dominic Farrell a párja, 2018 óta vannak együtt.

Plus size modellként rengeteg munkát kap, 2021-ben érte a megtiszteltetés, hogy a Playboy német kiadásának címlapjára került. Szexi képeit Instagramján is megosztja, képei alá özönlenek a dicsérő kommentek, sok férfi rajongója is van, akik gyakran dicsérik, hogy mennyire szép nő.

- Nem hiszem, hogy az elhízást dicsőítenénk. Azt mondjuk, hogy szeretnünk kéne a jelenlegi énünket.

Képes összeállításunkban megnézheted Hayley Hasselhoff legdögösebb fotóit.

Ezt is szeretjük