Lorenzo Lamas 25 éves lányából gyönyörű modell lett: íme Alexandra
Lorenzo Lamas lánya, Alexandra modellként dolgozik.

lamas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lorenzo Lamas hat gyermek büszke édesapja, három kapcsolatából öt lánya és egy fia született. Gyermekei közül a 25 éves Alexandra modellként keresi a kenyerét.

A fejvadász sztárja büszkébb nem is lehetne a gyermekére, aki a divat világában találta meg a számításait.

Lorenzo Lamas lánya, Alexandra

Alexandra Lorenzo Lamas és a playmate, Shauna Sand kapcsolatából jött a világra 1997. november 22-én. Szülei két további gyermeket vállaltak még: Victoria 1999. április 24-én, Isabella 2001. február 2-án született. Miután utóbbi testvér is megszületett, Lamas és Sand házassága tönkrement hat év után. Ettől függetlenül a közös gyerekeik örök kapcsot jelentenek. Bár egyes szülők és gyerekeik között komoly törést okozhat egy válás, Alexandra és húgai esetében ez nincs így. A 25 éves szépség szorgalmasan építi modellkarrierjét, az Aston Models ügynökségnél dolgozik.

Édesapja a közösségi oldalán szokott minden évben, a szülinapján kedves üzeneteket írni róla, ezekből az írásokból kiderül, mennyire inspiráló és kedves lány.

- Annyira büszke vagyok arra a nőre, akivé váltál, és szeretném elmondani neked, mekkora hatással vagy rám! Az energiád, az intellektusod, a humorod és a munkához való hozzáállásod arra ösztönöz, hogy keményebben küzdjek. Továbbra is inspirálsz másokat a nagylelkűségeddel, a kedvességeddel és a hajlandóságoddal arra, hogy jobban megértsenek másokat ebben az életben, és segítesz nekik elérni a vágyaikat. Mindig az én kis kincsem leszel, Alexandra.

Lorenzo Lamas menyasszonya

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Lorenzo Lamas szívét.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük