Lorenzo Lamas szép menyasszonya bikinire vetkőzött: a szívtipró 62 évesen szeretett bele Kennába
Lorenzo Lamas 2020 áprilisában ismerte meg Kenna Scottot.

lorenzo-lamas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lorenzo Lamast a magyar nézők a Grease-ből és A fejvadász című sorozatból ismerhetik elsősorban, a sármos színész mindig is nagy népszerűségnek örvendett a nők körében. Öt alkalommal nősült, és hat gyermeke született. Utolsó házassága 2018-ban ért véget, Shawna Craiggel hét év után váltak el. Azóta újra szerelmes, kedvesét, Kenna Scottot már tavaly el is jegyezte.

Lorenzo Lamas és menyasszonya

2020 áprilisában sodorta össze az élet az egykori modellel, Kennával, akinek két fia született az előző kapcsolatából. Ő akkor 62, a nő 35 éves volt. Keresztanyja, Francesca Daniels oldalán botlottak egymásba online. Eleinte csak telefonon tartották a kapcsolatot, ez amolyan napi rutinjukká vált. Miután személyesen is találkoztak, a színész akkor döbbent rá, megtalálta élete szerelmét, derült ki az Instagram-posztjaiból.

Tíz hónapnyi randizás után, 2021 februárjában megkérte kedvese kezét Las Vegasban, tavaly nyáron már a családjának is bemutatta őt. Egyelőre nem tudni, mikor házasodnak össze, de biztosan lesznek majd esküvői képek, amiket megoszt a színész az Instagramon.

A menyasszonyom megtanított arra, hogyan kell újra szeretni, miután több sikertelen kapcsolatom után megbántva és összezavarodva éreztem magam. A gyerekei segítenek, hogy újra megtaláljam magamban a kisfiút! Megtaláltam a fiatalság forrását, ami mindannyiunkban ott van. Légy pozitív, gondolkodj ilyen módon - fogalmazta a közösségi oldalán a 64 éves sztár.

Le sem tagadhatná, mennyire odáig van a most 37 éves választottjáért, ezt bizonyítja a legfrissebb kép is róluk, amit Mexikóból posztolt kettejükről. A bikinis Kennát szorosan ölelte magához, ezzel is kifejezve szeretetét.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Lorenzo Lamas szívét.

Ezt is szeretjük