Emlékszel Bud Bundyra az Egy rém rendes családból? 47 évesen így megváltozott
David Faustino 46 évesen sármos, ősz borostát növesztett.

egy-rém-rendes-család
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan diszfunkcionális, ám végtelenül szerethető család tűnt fel a képernyőn, mit Bundyék. Az Egy rém rendes család című sorozat nem véletlenül lett az egyik leghosszabb ideig sugárzott amerikai szituációs komédia, szereplőinek balgaságait pillanatok alatt megszerették a nézők.

Az 1987 áprilisától 1997 júniusáig futó széria görbe tükröt állított a tipikus kertvárosi élet elé felállásával: ott volt a papucsférj apuka, Al, a harsány anyuka, Peggy, a szép, de butus nővér, Kelly és a lúzer tinisrác, Bud.

David Faustino így néz ki 47 évesen

Utóbbit David Faustino keltette életre, aki ma már korántsem az a figura, akit minden lány elutasít. 47 éves korára kijelenthetjük, hogy jót tettek neki az évek, ősz borostájával sokkal sármosabb, mint amikor megismerték a rajongói.

david-faustino
Fotó: Getty Images Hungary

Bár a külsejével kegyesen bánt az idő, a karrierjében nem tudta felülmúlni hírnevet hozó alakítását. Az elmúlt esztendőkben több tucat produkcióban tűnt fel kisebb szerepekben, de a nagy visszatérés még várat magára. Két epizód erejéig láthattad a Törtetőkben, szerepet kapott a Nyughatatlan fiatalokban, valamint önmagát alakította 2017-ben a Dr. Csont egyik részében.

GettyImages-1337000308
Fotó: JC Olivera / Getty Images Hungary

A jóképű sztár osztja azt a véleményt, hogy egy embernek több lábon kell állnia, a filmezés mellett sokat szinkronizál, valamint lemezlovasként és rapperként is tevékenykedik, illetve rádiós műsorvezető is.

Büszke édesapának is mondhatja magát, élettársa, Lindsay Bronson egy tüneményes kislánnyal ajándékozta meg, akit Ava Marie Grace-nek kereszteltek el.

Az Egy rém rendes család Peggy Bundyja ma

Katey Sagalra legtöbben hatalmas, vörös hajzuhataggal, leopárdmintás cicanadrágot viselve emlékszünk, képeken mutatjuk, hogy 66 évesen barna bombázó.

Ezt is szeretjük