Dögös, szőke nő Tom Selleck ritkán látott lánya: a 33 éves Hannah-ból sportoló lett
Hannah Selleck a lovaglás szerelmese.

tom-selleck-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magnum sorozat imádott sztárja, Tom Selleck 1984-ben szeretett bele Jillie Mack színésznőbe, akit három évvel később el is vett feleségül. Nem vártak sokat a családalapítással, 1988. december 16-án látta meg a napvilágot lányuk, Hannah Selleck. A színész kislánya kedvéért hagyta ott a szériát, feleségével vettek egy ranchet a kaliforniai Ventura megyében. A vidéki élet hatalmas hatással volt Hannah életére, ugyanis a lovaglás szerelmese lett.

Tom Selleck lánya, Hannah

Hannah csupán négyéves volt, amikor először ló hátán ülhetett, tízévesen már versenyekre járt, több érmet is nyert sportolói karrierje során, derült ki a Modern Luxury Palm Beach riportjából. Ez a sport nem a legbiztonságosabb, többször eltörte a csontjait, azonban 2018-ban egy lovasbaleset következtében eltörte a síp- és a szárkapocscsontját. Kemény volt a felépülési időszak, ráadásul az orvosok azt mondták neki, nem biztos, hogy valaha újra nyeregbe ülhet.

A terápia során nemcsak a hagyományos orvoslás eszközeihez nyúlt, hanem egy természetgyógyászt is felkeresett, állítása szerint utóbbi szakember sokat segített neki, együtt meditáltak és vizualizációs gyakorlatokat hajtottak végre. Szerencsére sikeresen felépült, így manapság ismét lovagolhat. A sport mellett üzletasszony is, a Descanso Farm tulaja, lovakat tenyésztenek.

Hannah-ból nagyon szép és gyönyörű nő lett felnőtt korára, képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Tom Selleck lánya.

Ezt is szeretjük