Antonio Banderas és Melanie Griffith cuki kislányából gyönyörű nő lett: friss fotókon a 25 éves Stella

Stella az egyetlen közös lánya Antonio Banderasnak és Melanie Griffithnek.

stella-banderas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Antonio Banderas és Melanie Griffith házasok voltak, egy gyermeket vállaltak, Stella lányuk 1996. szeptember 24-én látta meg a napvilágot. A színésznőnek a Don Johnsonnal kötött házasságából van egy lánya, Dakota Johnson, akit A szürke 50 árnyalata-filmekből ismerhetnek sokan, illetve Steven Bauernek egy fiút szült, aki az Alexander nevet kapta. 

Banderas és Griffith nem azon szülők közé tartoztak, akik rejtegették volna a lányukat a nyilvánosság elől, Stella kis korában többször ott volt velük a vörös szőnyegen. Sőt, 1999-ben a Tűzforró Alabama című filmben is feltűnt édesanyjával, a filmet híres apja rendezte. Mára nagyon szép, felnőtt nő lett belőle.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya

A fiatal szépséggel 2021 őszén a spanyol Elle készített egy riportot, amelyből kiderült, hogy gyerekkorát Los Angelesben és Malagában töltötte. Színészek gyermekeként ő is igazi érdeklődő művészlélekké vált. Abban hisz, hogy a húszas évei pont arra valók, hogy minél több mindent megtapasztaljon.

- Tetszik annak az ötlete, hogy kipróbálj egymillió különféle dolgot, mielőtt elmúlnának a húszas éveid. Egyelőre szeretném tovább építeni a parfümgyártó vállalkozásomat, többet akarok írni és rendezni, és tervben van, hogy folyamatosan felfedezzek új területeket - magyarázta.

A Lightbound vállalkozása 2021-ben indult el, uniszex illatokat árusít cége honlapján. Bevallotta, sokkal jobban szeret a kamera mögött, mint előtte állni. Legutóbb rendezőasszisztensként bizonyíthatott édesapja Teatro del Soho Caixabank nevű színházában, ami Malagában található.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Stella Banderas.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük