A több mint 100 kilós énekesnő tűzpiros estélyiben pózolt a Vogue címlapján: lélegzetelállítóan festett
Lizzo történelmet írt, ő az első duci, fekete nő, aki szerepelhetett a magazin borítóján.

lizzo
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lizzo az elmúlt években üstökösként robbant be a könnyűzene világába: olyan bulislágereket köszönhetünk neki, mint a Truth Hurts, a Juice vagy a Tempo. Világszerte milliók rajonganak szerzeményeiért, és nem csak azért, mert jól lehet rájuk táncolni, szövegeik egytől egyig önbizalomdoppingként hatnak a nőkre. 

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő az önelfogadás egyik legnagyobb hírnöke jelenleg. Büszkén vállalja, hogy több mint száz kilót nyom, kerekded idomait bátran mutatja meg akár falatnyi bikiniben is.

Lizzo Vogue-címlapja

A testpozitív mozgalom újabb mérföldkőhöz ért általa, ugyanis ő szerepelhetett a Vogue magazin októberi kiadványának címlapján. Ezzel úgy vonult be a történelembe, mint az első duci, fekete nő a magazin borítóján. A 32 éves sztár fantasztikusan nézett ki, tűzpiros, fodros estélyijében istennőként pózolt. 

Nem csak a címlapra készültek róla lélegzetelállító felvételek, a magazin fotósa, Hype Williams több szettben is lekapta őt. Ebben a rózsaszín, Moschino ruhában is imádtuk.

LaQuan Smith tervező kreációja szintén telitalálat volt, az előadó csak úgy ragyogott a csillogó szerelésben, amelyre az azt megálmodó divatház csak annyit írt az Instagramon, hogy úgy festett benne, mint egy igazi ikon.

Lizzo a vele készült interjúban elmondta, bár manapság egyre több plusz size modellt foglalkoztat a szakma, szerinte még van hova fejlődni a témában, mivel az XL-es vagy annál nagyobb ruhamérettel rendelkező nőkre még mindig nem úgy tekint a közvélemény, ahogy szerinte kellene.

Azt is elmondta, ő nem akar úttörő lenni, nem az a célja, hogy trendivé váljon a túlsúly. Mindössze azt szeretné tudatosítani az emberek fejében, hogy teljesen normális dolog, ha valaki az átlagosnál teltebb alakkal rendelkezik.

Lizzo bikiniben

Instagramjára gyakran tölt fel dögös, bikinis fotókat, amik alá csak úgy özönlenek a dicsérő kommentek, bár vannak kritikusai is, akik szerint már átesett a ló túloldalára a sztár, azonban rájuk fittyet sem hány.

Ezt is szeretjük