A több mint 100 kilós énekesnő áttetsző ruhában mutatta meg magát: Lizzo imádja telt idomait

Lizzo igazi önbizalombomba énekesnő, aki a legmerészebb szettekbe bújik.

lizzo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha létezik olyan dal, amit kikiálthatnánk az önbizalom himnuszának, akkor az biztosan Lizzo egyik slágere lenne. Elég csak meghallgatnunk a Truth Hurts vagy a Good As Hell című szerzeményeit, hogy úgy érezzük, képesek vagyunk meghódítani a világot.

Lizzo teljesen áttetsző ruhába bújt

Nem véletlen, hogy a Michiganben született énekesnő ennyire jól át tudja adni az élet szeretetét és a magabiztosságot. Imádja önmagát, valamint végtelenül jól érzi magát a bőrében. Több interjújában leszögezte, neki egyetlen célja van, hogy zenéjével és életstílusával minél több pozitív energiát sugározzon rajongói felé. A testpozitív mozgalom egyik legmeghatározóbb alakjaként vonult a köztudatba, életművével szeretne leszámolni a társadalom elvárásaival, és bebizonyítani azt, hogy egy több mint 100 kilós, telt idomú nő is lehet sikeres a szórakoztatóiparban. 

- Még mindig rengeteg ember van a világon, akiket szisztematikusan kiközösít a világ azért, ahogy kinéznek. Mindeközben ott áll egy plus size, fekete énekesnő a Grammy-gála színpadán, ennek változást kell eszközölnie - ecsetelte a Harper’s Bazaar magazin interjújában.

Nem csak az örök jókedv jellemző rá, azt is pontosan tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet a megjelenésével. Bátran bújik kihívó és merész darabokba, amelyek nem sokat bíznak a fantáziára. Kedd este is így tett, amikor egy másik énekesnő és rapper, Cardi B születésnapjára kapott meghívást. Egy teljesen átlátszó ruhában vágott neki az éjszakának, amely alatt nem volt más, mint egy vékony tanga és egy pár mellbimbótapasz.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire bevállalós volt Lizzo teljesen áttetsző ruhakölteménye, továbbá még több merész ruhát láthatsz az énekesnő gardróbjából.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük