Az 54 éves Nicole Kidman teljesen áttetsző ruhában mutatta meg az alakját: ilyen merész fotó készült róla

Nicole Kidman a Harper's Bazaar magazin kedvéért bújt a szexi szerelésbe.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman egyike azoknak a hollywoodi csillagoknak, akik évtizedek óta a legnagyobbak közé tartoznak. Az ausztrál színésznő az utóbbi öt esztendőben bebizonyította, hogy nem csak a mozivásznon keresztül képes nagy hatást gyakorolni a nézőkre, a sorozatok világában is brillírozik. Olyan szériákban láthattad az utóbbi időkben, mint a Hatalmas kis hazugságok, a Tudhattad volna vagy a Kilenc idegen.

A hosszú ideje tartó kiegyensúlyozottság nem csak a filmes karrierjére jellemző, mindennapjait is átitatja a harmónia. Második férjével, a zenész Keith Urbannel 16 éve vannak együtt, és bár bevallottan voltak akadályok, amelyeket le kellett küzdeniük, a mai napig boldog házasságban élnek. 

Nicole Kidman áttetsző ruhában

A belső béke a külsejére is kihat, az 54 éves színésznő fantasztikusan fest. Karcsú alakját pedig nem rejtegeti, a Harper’s Bazaar US kedvéért bevállalta, hogy teljesen áttetsző ruhában fotózzák le. Több szexi felvételt is készített róla a magazin fotósa, Collier Schorr, ezekért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható fehér nyílra.

A rajongókat lenyűgözte, milyen fitt és fiatalos a kedvencük. Voltak, akik csak annyit írtak a képekhez az Instagramon, hogy elállt tőlük a lélegzetük, másoknak a Benjamin Button című film ugrott be a látványuktól, amely egy olyan férfi életét mutatja be, aki az évek múlásával nem öregszik, hanem fiatalodik.

Kidman egyébként nem híve semmilyen szigorú diétának, ő inkább azt az elvet vallja, hogy az étkezésének 80 százalékát egészséges ételek tegyék ki, a maradék 20-ban pedig jöhetnek a nassolnivalók. Természetesen arra is odafigyel, hogy meglegyen a kellő mozgás a mindennapjaiban. Sportok terén is a változatosságot szereti, szívesen fut és jógázik, valamint a spinning is a kedvenc mozgásformáinak egyike.

- Nem vagyok olyan nő, aki mindent megvon magától, igaz, mértékkel, de bármit megeszem. Abban hiszek, hogy figyelni kell rá, mit súg a testünk. Ha megtaláljuk azt az életmódot, ami számunkra a legjobb, tele leszünk energiával - ecsetelte a Woman’s Health 2013-as interjújában.

Tom Cruise és Nicole Kidman gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek manapság Tom Cruise gyermekei, Connor, Bella és Suri.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük