Lindsay Lohant tinisztárként ismerte meg a világ: így néz ki 35 évesen friss fotóin

Lindsay Lohan először Disney-üdvöskeként, majd botrányhősként került a címlapokra.

Lindsay Lohan 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2000-es években Lindsay Lohant senkinek sem kellett bemutatni. Az imádni való, vörös hajú tinisztár elképesztő népszerűségnek örvendett, lányok milliói bálványozták, plakátolták ki képeivel a szobájuk falát, és másolták az öltözködési stílusát.

Az 1986-os születésű filmcsillag mindössze hároméves volt, amikor elkészült első portfóliója, amelyet szülei több mint hatvan televíziós társasághoz és száznál is több ügynökséghez küldtek be. Ennek hála landolt nála 1998-ban az Apád-anyád idejöjjön! főszerepe, amelyben annyira hitelesen alakított, hogy az nemcsak a szakma nagyjait, hanem saját szüleit is meglepte.

A 35 éves Lindsay Lohan friss fotói

A nagy berobbanás megalapozta a karrierjét. A Disney üdvöskéjeként olyan tinivígjátékokban szerepelhetett, mint a Nem férek a bőrödbe, az Egy hisztérika feljegyzései vagy a Bajos csajok. Ám esetében a sikerrel kéz a kézben járt a lezüllés. A karrierje csúcsán mindössze 17 esztendős lány nem tudta feldolgozni, hogy hirtelen az egész világ érte rajong, és folyton lesifotósok követik.

Lindsay Lohan 2003-ban a Tucatjával olcsóbb premierjén - és 2021 júliusában.
Lindsay Lohan 2003-ban a Tucatjával olcsóbb premierjén - és 2021 júliusában.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Lindsay Lohan

Mint oly sok más lázadó tinédzser, ő is a bulizásba menekült, sajnos az alkoholnak és a drogoknak sem mondott nemet. A kicsapongó életvitel elindította a lejtőn, 2007-ben kétszer is letartóztatták kokainbirtoklás vádjával. Innentől kezdve pedig ki-bejárt a rehabilitációs központokból, 2012-ig összesen 250 napot töltött ilyen jellegű intézményekben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Bár botrányai ellenére igyekezett életben tartani színésznői pályafutását, bírósági ügyei és viselkedése miatt egyre kevesebbet foglalkoztatták a rendezők. Elterjedt róla az a híresztelés, hogy képtelen időben megjelenni a forgatásokon, és a szeszélyességét is többször taglalták a lapok. Például arról a kínos esetről is sokat cikkeztek, amikor a Ki ez a lány? című sorozatban való vendégszerepelése során olyan csúnyán összeveszett az egyik színésznővel, hogy végül pár rész után inkább kiírták az alkotók.

2018 óta a kedélyek lecsendesedtek körülötte. Miután belépett a harmincas éveibe, Dubajba költözött, és elvonult a hollywoodi pezsgés elől. A filmezésre sem fordított akkora figyelmet, ehelyett megnyitotta a Lohan Beach House klubját. 

- Csak egy átlagos, normális ember vagyok. Nincsenek rossz szándékaim. És lezártam a múltam. Az emberek is elengedhetnék már - hiszen már vége ennek a korszaknak - mesélte 2018-ban a The New York Timesnak.

Friss Instagram-fotóit elnézve a 35 éves színésznő tényleg megtalálta a lelki békéjét, követői sem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire jól néz ki. Annak szintén örülhetnek, hogy hamarosan a Netflixen láthatják viszont kedvencüket. A Variety tavasszal adta hírül, hogy Lidsay Lohan elkezdett tárgyalni a streamingszolgáltatóval egy vígjátékon, amely nagy eséllyel 2021 karácsonyára készül el.

Paris Hilton ritkán látott édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Paris Hilton édesanyja.

Ő Paris Hilton ritkán látott édesanyja: a 61 éves Kathy gyönyörű nő

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük