Lindsay Lohant tinisztárként ismerte meg a világ: így néz ki 35 évesen friss fotóin
Lindsay Lohan először Disney-üdvöskeként, majd botrányhősként került a címlapokra.

lindsay-lohan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es években Lindsay Lohant senkinek sem kellett bemutatni. Az imádni való, vörös hajú tinisztár elképesztő népszerűségnek örvendett, lányok milliói bálványozták, plakátolták ki képeivel a szobájuk falát, és másolták az öltözködési stílusát.

Az 1986-os születésű filmcsillag mindössze hároméves volt, amikor elkészült első portfóliója, amelyet szülei több mint hatvan televíziós társasághoz és száznál is több ügynökséghez küldtek be. Ennek hála landolt nála 1998-ban az Apád-anyád idejöjjön! főszerepe, amelyben annyira hitelesen alakított, hogy az nemcsak a szakma nagyjait, hanem saját szüleit is meglepte.

A 35 éves Lindsay Lohan friss fotói

A nagy berobbanás megalapozta a karrierjét. A Disney üdvöskéjeként olyan tinivígjátékokban szerepelhetett, mint a Nem férek a bőrödbe, az Egy hisztérika feljegyzései vagy a Bajos csajok. Ám esetében a sikerrel kéz a kézben járt a lezüllés. A karrierje csúcsán mindössze 17 esztendős lány nem tudta feldolgozni, hogy hirtelen az egész világ érte rajong, és folyton lesifotósok követik.

Lindsay Lohan 2003-ban a Tucatjával olcsóbb premierjén - és 2021 júliusában.
Lindsay Lohan 2003-ban a Tucatjával olcsóbb premierjén - és 2021 júliusában.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Lindsay Lohan

Mint oly sok más lázadó tinédzser, ő is a bulizásba menekült, sajnos az alkoholnak és a drogoknak sem mondott nemet. A kicsapongó életvitel elindította a lejtőn, 2007-ben kétszer is letartóztatták kokainbirtoklás vádjával. Innentől kezdve pedig ki-bejárt a rehabilitációs központokból, 2012-ig összesen 250 napot töltött ilyen jellegű intézményekben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár botrányai ellenére igyekezett életben tartani színésznői pályafutását, bírósági ügyei és viselkedése miatt egyre kevesebbet foglalkoztatták a rendezők. Elterjedt róla az a híresztelés, hogy képtelen időben megjelenni a forgatásokon, és a szeszélyességét is többször taglalták a lapok. Például arról a kínos esetről is sokat cikkeztek, amikor a Ki ez a lány? című sorozatban való vendégszerepelése során olyan csúnyán összeveszett az egyik színésznővel, hogy végül pár rész után inkább kiírták az alkotók.

2018 óta a kedélyek lecsendesedtek körülötte. Miután belépett a harmincas éveibe, Dubajba költözött, és elvonult a hollywoodi pezsgés elől. A filmezésre sem fordított akkora figyelmet, ehelyett megnyitotta a Lohan Beach House klubját. 

- Csak egy átlagos, normális ember vagyok. Nincsenek rossz szándékaim. És lezártam a múltam. Az emberek is elengedhetnék már - hiszen már vége ennek a korszaknak - mesélte 2018-ban a The New York Timesnak.

Friss Instagram-fotóit elnézve a 35 éves színésznő tényleg megtalálta a lelki békéjét, követői sem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire jól néz ki. Annak szintén örülhetnek, hogy hamarosan a Netflixen láthatják viszont kedvencüket. A Variety tavasszal adta hírül, hogy Lidsay Lohan elkezdett tárgyalni a streamingszolgáltatóval egy vígjátékon, amely nagy eséllyel 2021 karácsonyára készül el.

Paris Hilton ritkán látott édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Paris Hilton édesanyja.

Ezt is szeretjük