Hilary Duff volt a 2000-es évek tinisztárja: ma három cuki gyermek anyukája
Hilary Duff egy kilencéves kisfiút, egy kétéves kislányt és egy öt hónapos csöppséget nevel.

hilary-duff-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek tinivígjátékainak stáblistáján gyakran olvashattuk Hilary Duff nevét. A Texasban született színésznő mindössze 11 esztendős volt, amikor megkapta élete első főszerepét a Casper és Wendy című film boszijaként. 

Hilary Duff három gyermeke

Megkapó alakítását látva cseppet sem meglepő, hogy ezután szárnyára kapta a hírnév. Olyan produkciókkal vált a korszak egyik legsikeresebb tinisztárjává, mint a Csáó, Lizzie!, a Tucatjával olcsóbb-filmek és a Los Angeles-i tündérmese.

A 33 éves híresség ma három gyermek büszke anyukájaként éli a mindennapjait. Előző házasságából 2012-ben született egy fia, Luca, jelenlegi férjét, a zenész Matthew Komát pedig két kislánnyal ajándékozta meg: Banks 2018-ban látta meg a napvilágot, míg a család legkisebb tagját, Mae Jamest idén márciusban hozta a világra. Ő nem az a fajta sztár, aki rejtegetné csemetéit a reflektorfény elől, az Instagram-oldalán gyakran enged betekintést családja mindennapjaiba. Friss képeit elnézve jelenleg minden az öthónapos csöppség körül forog, a gyerkőcökről készült fotók elárulják, az idősebb testvérek a széltől is óvják húgukat.

- Egyszerűen imádom, hogy mindenki tele van energiával, az otthonunk csak úgy vibrál a gyerekzsivajtól. Egy újszülöttel sosem tudhatod, mit hoz az adott nap, vagy éppen milyen lábbal ébrednek a gyermekeid. De az anyaság épp ettől szép, imádom minden percét - nyilatkozta Duff a People magazinnak májusban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri csemetéket nevel a 2000-es évek egykori tinibálványa.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük