Ő Paris Hilton ritkán látott édesanyja: a 61 éves Kathy gyönyörű nő
Fotókon mutatjuk Paris Hilton édesanyját.

paris-hilton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek egyik legtöbbet fotózott botrányhősnője Paris Hilton volt, aki a The Simple Life című realitysorozattal vált ismertté. Több kellemetlen történettel került címlapra, de mára teljesen lenyugodott, több vállalkozást is üzemeltet. Vagyonos családba született, szülei Richard és Kathy Hilton.

Ő Paris Hilton édesanyja

Paris arcát senkinek nem kell bemutatni, ám a szülei külleme nem biztos, hogy mindenki fejében megvan. Édesanyja, Kathy egy nagyon csinos nő, 1959 márciusában látta meg a napvilágot. Különleges szépségére mások is felfigyeltek, még színészkedett is, a '70-es években több sorozatban feltűnt. 15 éves volt, amikor megismerte jövendőbeli férjét, öt évvel később összekötötték az életüket. Négy gyermekük született: Paris 1981-ben, Nicky 1983-ban, Barron 1989-ben, Conrad pedig 1994-ben látta meg a napvilágot.

A 61 éves Kathy kifinomult stílussal rendelkezik, nem csoda, hogy saját márkájú ruhatervezésbe vágta bele a fejszéjét még 2012-ben. Főleg partiruhákat tervez, de emellett van bőrápolási márkája, a '80-as és '90-es években az egyik Los Angeles-i plázában antikvitás- és ajándékboltot üzemeltetett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Paris Hilton édesanyja.

Ezt is szeretjük