Ő Paris Hilton ritkán látott édesanyja: a 61 éves Kathy gyönyörű nő

Fotókon mutatjuk Paris Hilton édesanyját.

paris-hilton-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek egyik legtöbbet fotózott botrányhősnője Paris Hilton volt, aki a The Simple Life című realitysorozattal vált ismertté. Több kellemetlen történettel került címlapra, de mára teljesen lenyugodott, több vállalkozást is üzemeltet. Vagyonos családba született, szülei Richard és Kathy Hilton.

Ő Paris Hilton édesanyja

Paris arcát senkinek nem kell bemutatni, ám a szülei külleme nem biztos, hogy mindenki fejében megvan. Édesanyja, Kathy egy nagyon csinos nő, 1959 márciusában látta meg a napvilágot. Különleges szépségére mások is felfigyeltek, még színészkedett is, a '70-es években több sorozatban feltűnt. 15 éves volt, amikor megismerte jövendőbeli férjét, öt évvel később összekötötték az életüket. Négy gyermekük született: Paris 1981-ben, Nicky 1983-ban, Barron 1989-ben, Conrad pedig 1994-ben látta meg a napvilágot.

A 61 éves Kathy kifinomult stílussal rendelkezik, nem csoda, hogy saját márkájú ruhatervezésbe vágta bele a fejszéjét még 2012-ben. Főleg partiruhákat tervez, de emellett van bőrápolási márkája, a '80-as és '90-es években az egyik Los Angeles-i plázában antikvitás- és ajándékboltot üzemeltetett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Paris Hilton édesanyja.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük