A Dallas Samanthája 80 éves lett: Linda Gray fantasztikusan néz ki friss fotóin
Linda Gray nyolcvanévesen is remek formában van.

linda-gray-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1978-tól 1991-ig tartó Dallas című sorozat világszerte óriási sikert aratott, hazánkban is rengetegen követték nyomon a Ewing család életét. Sokak kedvenc szereplője Samantha Ewing volt, akit a gyönyörű Linda Gray formált meg. A színésznő ma ünnepli nyolcvanadik születésnapját.

Linda Gray 80 éves lett

Karrierjét modellként kezdte, 1963-ban kezdett filmezni, amikor a Dallas elindult, már két gyermek édesanyja volt. Fia, Jeff 1964-ben, lánya, Kehly 1966-ban született meg. A sorozat forgatásakor kicsit lelkiismeret-fordulása is volt, mert kevesebb idő jutott a gyerekekre.

- Amikor a Dallas elindult, nagyon jót tett a karrieremnek, de elég nehéz volt egyszerre édesanyaként és színésznőként helytállnom. Amikor a nyáron forgattunk, a gyerekek eljöttek a barátaikkal a forgatási helyszínre, de a munka miatt mégsem tudtam velük lenni sokat, nehezteltek is rám emiatt. Mindent megtettem annak érdekében, hogy maximálisan része legyek az életüknek, és a munkámat is jól végezzem - magyarázta a Closer Weeklynek.

Az elmúlt 17 évben sokkal közelebb került a gyerekeihez, ráadásul van két fiúunokája is, akikkel nagyon jól kijön. Gyakran túráznak és piknikeznek együtt. Napjainkban is dolgozik, legutóbbi filmje, a Prescience 2019-ben jelent meg. Elképesztő formában van a mai napig, fotóit elnézve nem tűnik nyolcanévesnek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Linda Gray.

Ezt is szeretjük