A Baywatch szőke bombázója volt - Nicole Eggert 28 év alatt ennyit változott

Nicole Eggert nagyon megváltozott az elmúlt évtizedekben.

nicole-eggert-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baywatch 1989-től 1999-ig futott, az amerikai vízi mentők kalandjait bemutató szériába számos gyönyörű nőt válogattak be, akik tűzpiros fürdőruháikban igazi szexszimbólumokká váltak a '90-es évek elején. Köztük volt Pamela Anderson, Erika Eleniak, Carmen Electra vagy éppen Nicole Eggert.

Utóbbi színésznőt nem a Baywatchban láthatták legelőször a tévénézők, Nicole Eggert már kislány korában színészkedett, a '80-as években pedig ünnepelt tinisztár lett az Egyesült Államokban. Ezek után nem csoda, hogy beválogatták őt is a David Hasselhoff főszereplésével készült alkotásba, a színésznő a sorozat harmadik évadában csatlakozott, ő játszotta Summer Quinnt. Amikor megkapta a szerepet, csupán húszesztendős volt, az egykori Baywatch-lány január 13-án lett 48 éves. 

Így néz ki most Nicole Eggert

A közel három évtized alatt sokat változott a szőke sztár, a haját más fazonban hordja, emellett napjainkban már telt idomokkal hódít. 

nicole-eggert-2020
Fotó: Getty Images Hungary, YouTube/CNBC Prime

1994-ig erősítette a Baywatch csapatát, utána is tovább színészkedett, de a többi szerepe nem volt kiemelkedő. Hivatalos IMDB-adatlapja szerint utoljára 2014-ben állt képernyő elé, az Egy álom vége című tévésorozatban vállalt el szerepet, 2019-ben pedig a Robot Chicken című bábfilmsorozatban kölcsönözte a hangját egy szereplőnek.

Alex Rodriguez Back In The Game című műsorában 2019 novemberében elmesélte, hogy főállású édesanya, két lánya van, a 21 éves Dilyn már elköltözött tőle, New Yorkban él, míg a nyolcéves Keegan még vele él. A műsorban a múltjáról is nosztalgiázott.

- Körülbelül négy- vagy ötéves koromban kerültem reflektorfénybe, anyukám benevezett egy gyermekszépségversenyre, amit meg is nyertem. Ezután fedeztek fel - magyarázta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Elárulta azt is, hogy a Baywatch idején számtalan férfi kereste fel a menedzsmentjét, mert szerették volna randira hívni, köztük volt egy legendás zenész is, akivel majdnem összejött a randevú.

- Az egyik legmeglepőbb hódolóm Prince volt, de visszautasítottam, mert borzasztóan megijedtem attól, hogy vele találkozzak. Azt mondtam, hogy nem érzem jól magam, és nem tudok vele találkozni.

A Baywatch sorozat nagy nyomás alatt tartotta, nem bírta elviselni, hogy kész szexszimbólumként kezelik. Azzal sem értett egyet, hogy miért raknak rá sminket a forgatás alatt, amikor csomó jelenetet vesz fel a vízben. A Playboy magazinnak sem volt hajlandó vetkőzni. Végül két év után önhatalmúlag távozott a sorozatból.

Erika Eleniak így megváltozott

Erika Eleniakért is rajongtak a Baywatch nézői. Nézd meg, hogy megváltozott a színésznő!

Ezt is szeretjük