A Dallas Samanthája így ölelte át imádott fiúunokáját: rajongói odáig vannak a közös képükért
Linda Gray büszkébb nem is lehetne az unokájára.

linda-gray-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Linda Gray, a Dallas imádott színésznője szeptemberben már 81 éves lesz, az utóbbi két évben a színészkedéstől is visszavonult, ám csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akiket bárki felbérelhet a Cameo oldalán, hogy egy rövid videóüzenetben felköszöntse a rajongóit például a születésnapjukon vagy más egyéb alkalomból.

Instagram-oldalára is szívesen posztol, olykor szeretteit is megmutatja a követőinek, a héten kisebbik unokájának, Jacknek gratulálhatott, amihez egy szívmelengető felvételt is csatolt.

Linda Gray unokájáról posztolt

A színésznőnek két gyermeke született, Jeff fia sajnos 2020 novemberében hunyt el, 56 éves volt. Lánya, Kehly két fiút szült férjének, Lance Sloane-nak, az idősebbik a Ryder nevet kapta, míg a kisebbiket Jacknek hívják. A fiatalabb Sloane csemete elvégezte középiskolai tanulmányait, az évzáró ünnepséget természetesen nem hagyta ki a Dallas sztárja sem, aki egy öleléssel köszöntötte imádott unokáját. A szép pillanatról még egy kép is készült.

Az Instagramra az alábbi üzenetet írta Gray: "Hatalmas ölelést adtam Jack unokámnak a ballagásán! Nem lehetnék büszkébb rá. Már most fényes jövő áll előtte" - fogalmazta.

A rajongók odáig voltak a fotó láttán: "Azt hiszem, mindnyájan elolvadtunk most ezen, ez lehetett a legjobb ünnepség nektek! Annyira sok szeretet áramlik ebből a képből, és érzem Jeff jelenlétét is." "Ez annyira gyönyörű lett, Linda!" "Olyan édesek vagytok" - írták a kommentelők, emellett rengetegen gratuláltak a fiúnak.

Jack Sloane az ősszel megkezdi egyetemi tanulmányait, az nem derült ki, hol tanul tovább, ám nagymamája posztjaiból kiderült, hogy kosárlabdacsapatban játszik, így van érzéke a sportokhoz.

A színésznő a Dallas című sorozattal vált világsztárrá, bár az eredeti verzióban Sue Ellennek hívják a karakterét, a magyar szinkronban végül Samantha lett, aki Jockey első feleségeként lopta be magát a rajongók szívébe. Hazánkban a mai napig nagy népszerűségnek örvend a sorozat, ha vágysz egy kis nosztalgiára, az alábbi fotóra kattintva megnézheted, hol vetítik legközelebb a Dallast a tévében.

Patrick Duffy és szerelme

Patrick Duffy felesége halála után azt hitte, már sosem talál rá a szerelem, de tévedett.

Ezt is szeretjük