Fotókon mutatjuk a Dallas Samanthájának lányát: az 56 éves Kehly kétgyerekes családanya
Linda Gray lánya a Dallasban is szerepelt.

linda-gray-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Linda Gray, a Dallas Samantháját alakító színésznő két gyermeket nevelt fel, fia, Jeff már nem él, 2020-ban hunyt el 56 évesen, leukémiás volt. Lánya, Kehly Sloane tartotta benne akkor az erőt, akit a mai napig élete legnagyobb ajándékának tart.

Linda Gray lánya

A színésznő 1966-ban, 24 éves korában hozta világra lányát Los Angelesben. Érdekesség, hogy Kehly is szerepelt a Dallasban 1987 és 1989 között, Kellyt, Samantha titkárnőjét játszotta. Összesen 14 epizódban tűnt fel.

1987-ben házasodott össze Lance Sloane filmproducerrel, két gyermekük született, Ryder 1991-ben, Jack pedig 2002-ben jött a világra. Kehly és férje visszavonultan élnek, mindkettejük Instagram-fiókja privát, így nem sokat lehet tudni a magánéletükről. Egyedül Linda Gray az, aki gyakran posztol a szeretteiről. A bejegyzéseiből világosan látszik, mennyire szoros a kapcsolatuk, Kehly édesanyját tartja a példaképének. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki Linda Gray lánya.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük