Egy életre megbánta a plasztikát a világhírű szupermodell: Linda Evangelista 56 évesen magára sem ismer
Linda Evangelista életét tönkretette, hogy félresikerült a zsírleszívása.

linda-evangelista-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Linda Evangelistát azon néhány modell közé soroljuk, akik puszta megjelenésükkel formálták a közízlést a ’80-as évek végén és a ’90-es években. A gyönyörű barna szépséget egy lapon emlegették a szakma akkori nagyágyúival, ám míg Cindy Crawford, Claudia Schiffer és Naomi Campbell a köztudatban maradt, ő teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, ennek pedig szívfacsaró oka van.

A manökent az utóbbi öt esztendőben sem nyilvános eseményeken, sem a televízióban nem lehetett látni, sőt az Instagramra is csak elvétve posztolt magáról friss fotókat, általában úgy, hogy ne lehessen teljesen látni az arcát. Tegnap egy hosszú bejegyzést tett közzé, amelyben elmagyarázta ennek a miértjét: elrontott plasztikai műtétje óta gyűlöli, amit a tükörben lát.

Linda Evangelista életét tönkretette a plasztika

Az 56 éves szupermodell 2017-ben döntötte el, hogy elmegy egy zsírleszívásra, ám az nem a tervei szerint alakult. Egy nagyon ritka, paradox zsír-hiperplázia nevű mellékhatás lépett fel a szervezetében, melynek hatására a zsírsejtek a testében nem összezsugorodtak, hanem megdagadtak, emiatt saját bevallása szerint az arca és az alakja is teljesen eltorzult.

Linda Evangelista 2005-ben, és egy 2019-ben készített szelfin.
Linda Evangelista 2005-ben, és egy 2019-ben készített szelfin.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Linda Evangelista

"Ma egy hatalmas lépést teszek, elárulom, mi az oka annak, hogy öt éve kínlódás az életem. Biztosan sokan vagytok kíváncsiak rá, miért tűntem el az elmúlt években, miért nem dolgozom. Az oka az úgynevezett CoolSculptin nevű procedúra, ami zsírfagyasztást jelent, ez pontosan az ellenkező hatást érte el nálam, mint amit ígértek az orvosok. A zsírsejtek a testemben ahelyett, hogy zsugorodtak volna, a duplájára nőttek, teljesen eltorzítva a vonásaimat. Még a fájdalmas és utólag látva teljesen haszontalan korrekciós műtétek sem segítettek. Az orvosok úgy hagytak, ahogy a média megírta: felismerhetetlenül” - olvashatóak a híresség szavai az oldalán.

Utoljára 2015-ben jelent meg nyilvános eseményen.
Utoljára 2015-ben jelent meg nyilvános eseményen.
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

Arról is írt, hogy a beavatkozás közben elszenvedett mellékhatás miatt minden napját pokolként éli. Teljesen összetört lelkileg, nincs önbizalma, depresszió és folytonos szomorúság gyötri, így hosszú ideje remeteként éli az életét, szinte utcára sem lép.

Evangelista megelégelte, hogy nem tud teljes értékű életet élni, ezért döntött úgy, hogy vallomást tesz a közösségi médiában. Továbbá azt is eltökélte, hogy jogi lépéseket tesz az ügyben, hiszen előzetesen senki sem tájékoztatta, hogy a műtét ilyen veszélyekkel járhat.

Legendás modellek  fürdőruhában

Összeállításunkban megnézheted Cindy Crawford, Brooke Shields, Heidi Klum és Christie Brinkley strandolós képét.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük