Az 51 éves Naomi Campbell ilyen dögös fürdőruhában: a rajongók elájultak nőies alakja láttán

Naomi Campbell sorra zsebelte be a bókokat friss, fürdőruhás fotóival.

naomi-campbell-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Naomi Campbell hihetetlenül fiatalon, mindössze hatévesen került a rivaldafénybe, amikor szerepelt Bob Marley Is This Love című dalának videóklipjében. Bár azt hihetnénk, ez volt a belépője a szépségiparba, teljesen más úton fedezték fel. Tinédzserként a Londonban található Covent Gardenben nézelődött, amikor kiszúrta a Synchro modellügynökség vezetője.

Ezután felgyorsultak a dolgok körülötte: éppen a 16. születésnapja előtt jött ki élete első címlapfotója az Elle magazinban, majd a legnagyobb tervezők is felfedezték. A ’80-as évekre az egyik legkeresettebb manökennek számított a világon, akiért kapkodott minden divatház.

Az 51 éves Naomi Campbell fürdőruhában

Az immár 51 esztendős sztár ma sem tétlenkedik, sikeres üzletasszonyként és aktivistaként tevékenykedik, saját YouTube-csatornát indított, televíziós műsorokban tűnik fel, és természetesen a divatszakma is foglalkoztatja. Bár pörgősek a mindennapjai, arra nagyon odafigyel, hogy ne hajtsa túl magát. Ha azt érzi, végképp kimerült, akár egy hetet is kivesz, és bejelentkezik egy luxusfürdőbe, hogy lazíthasson. Idén szeptemberben is így tett, a pihenés alatt készült fürdőruhás fotók a bizonyítékok rá, sikerült feltöltődnie. A bejegyzés jobb sarkában található fehér nyílra kattintva még több képet láthatsz az üdüléséről.

Egy kivágott, sárga, virágmintás egyberészesben mutatta meg magát, nőies idomai láttán a rajongóinak leesett az álla. Nem győzték dicsérni, mennyire szenzációsan fest, valamint a felvételekhez csatolt szöveget is értékelték. A modell a bejegyzésben őszintén beismerte, ideje volt már, hogy megálljon, és hátralépjen a megszokott kerékvágásból.  

"Az én szakmámban minden a külsőről szól, ezért nekem külön meg kellett tanulnom, hogyan figyeljek arra is, ami belül van. Kétségbeesetten szükségem volt arra, hogy rendbe tegyem az emésztőrendszeremet, és helyreállítsák az anyagcserémet” - ecsetelte az Instagramon.

Campbellnek egyébként megvannak a maga praktikái az étkezés terén. Esküszik arra, hogy minden reggelt egy bögre citromos meleg vízzel kell kezdeni, valamint szerinte a vegetáriánus életmód a legjobb módja annak, hogy megőrizzük a fiatalos megjelenést.

50 feletti modellek bikiniben

Nem Naomi Campbell az egyetlen legendás modell, aki megmutatta, milyen remek formában van. Összeállításunkban megnézheted Cindy Crawford, Brooke Shields, Heidi Klum és Christie Brinkley strandolós képét.

Az 55 éves Cindy Crawford fürdőruhában napozott: lenyűgözött mindenkit dögös fotójával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük