Az 55 éves Salma Hayek kék fürdőruhában szülinapozott: szenzációs alakja van a színésznőnek
Salma Hayek fürdőruhás fotóját agyondicsérték a rajongók.

salma-hayek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek szeptember 2-án ünnepelte 55. születésnapját, a mexikói származású színésznő jelenleg egy egzotikus helyen nyaral a családjával.

A szülinapján egy friss felvételt is posztolt magáról, ami hatalmas sikert aratott az Instagram-oldalán.

Salma Hayek 55. szülinapja alkalmából fürdőruhában pózolt

Salma Hayekről gyönyörű képet csináltak: egy dögös, kék fürdőruhában állt az óceánban, de a háttér is csodálatos, a homokos part és pálmafák csak még látványosabbá tették a fotót. Ahogy a kép is bizonyítja, a színésznő kirobbanó formában van.

Rajongói is dicsérték, mennyire csinos, a sok szülinapi jókívánság mellett többen megjegyezték, hogy 25 éves kora óta semmit nem változott, és mennyire szép.

A Hello! magazin összegyűjtötte, hogy mi a nőies alakjának titka, mint kiderült, nem azon hírességek közé tartozik, akik görcsösen fogyókúráznak.

- Nem szeretek diétázni, nem is vagyok jó benne. Nem vagyok egy vékony nő, mindig a molettség szélén állok, de legalább mindig boldog vagyok - nyilatkozta.

Olykor tart egy méregtelenítést, akkor csak zöldségekből és gyümölcsökből készített dzsúszokat iszik. Ez arra motiválja, hogy jobban odafigyeljen, és sokkal egészségesebben étkezzen. Sajnos ahogy sokan, ő is hajlamos a stresszes időszakokban a finom falatokhoz fordulni.

- A méregtelenítés felér egy meditációval. Megállít, fókuszálttá válok tőle, és végig gondolom, pontosan mivel is táplálom az én testem. Ilyenkor mindig elkötelezem magam az egészségem mellett, és megnyomom az újraindítás gombot.

Ami a testmozgást illeti, nem rajong a konditermekért, tiszteli és becsüli azokat az embereket, akik már kora reggel sporttal kezdik a napot, de ő nem közéjük tartozik. A resztoratív jógával tartja formában magát.

Így megváltoztak a Baywatch-lányok

Képes összeállításunkban megnézheted, Erika Eleniak mellett hogyan fest Pamela Anderson, Nicole Eggert vagy éppen Donna D'Errico.

Ezt is szeretjük