Ő volt a Forrest Gump Jenny-je: az 55 éves színésznő fürdőruhás alakján ámulnak a rajongók
Robin Wrightról bombasztikusan nézett ki a strandon St. Tropez-ban.

robin-wright-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Forrest Gump nem véletlenül kerül fel szinte minden olyan listára, amelyek a valaha készült legjobb filmeket tartalmazzák. A Winston Groom regénye alapján készült, 1994-ben bemutatott klasszikus a legzordabb délutánba is vidámságot csempész.

Robert Zemeckis rendező alkotása nemcsak Tom Hanksnek hozta meg élete második Oscar-díját, hanem filmes partnernőjét, Robin Wrigthot is Hollywood csillagai közé emelte. 

Az 55 éves Robin Wright fürdőruhában

A Dallasban született színésznő modellként kezdte a karrierjét 14 évesen, de nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy rájöjjön, inkább a filmezés a neki való pálya. 21 esztendős volt, amikor megkapta élete első komolyabb szerepét A herceg menyasszonyában, amelyet a tengerentúlon manapság igazi kultuszfilmként emlegetnek. Hét évvel később landolt nála a lehetőség, hogy eljátszhassa Forrest Gump szerelmének karakterét, a történet gyönyörű Jennyjeként mindenkit elvarázsolt.

robin wright forrest gump
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

Négy évtizede tartó pályája során a közönség és a kritikusok elismerését egyaránt kivívta. Olyan produkciókban láthattad viszont, mint A tetovált lány, a Kártyavár című sorozat, 2017-ben pedig beválogatták a Wonder Woman első részébe, ahol egy amazon bőrébe kellett bújnia. Ez a figura nevéből adódóan tökéletes fizikai kondíciót kívánt meg tőle. Szerencséjére nem volt gondja a felkészüléssel. Világéletében sportolt, és az egészséges étkezés is régóta a mindennapjai részét képezi. Ez meg is látszik az alakján, a róla készült legfrissebb fürdőruhás lesifotókon szenzációsan néz ki.

Az 55 éves mozisztárt St. Tropez-ban kapták lencsevégre, ahol férjével és előző, Sean Penn-nel kötött házasságából született lányával, Dylannel üdült. 

Wrightot egyébként gyakran faggatják, mi a titka annak, hogy ilyen bombasztikusan fest. Erre mindig azt feleli, hogy nincs titok, az életmódját általában ahhoz igazítja, amilyen szerepre készül éppen. Amikor a Kártyavár First Ladyjét alakította, paleodiétát folytatott a vékony alak eléréséhez, a Wonder Woman-filmek során pedig napi két-háromezer kalóriás étrenddel és kemény súlyzós edzésekkel érte el az igazi harcos külsőt.

50 feletti sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb ötven feletti női sztárok bikinis képeit.

Ezt is szeretjük