Az első fotó Harry herceg és Meghan lányáról: Lilibet Diana mellett Archie is szerepel a családi képen

Harry herceg és Meghan Markle a karácsonyi üdvözlőlapjukon két gyermekükkel, Archie-val és Lilibet Dianával látható.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brit királyi családban hagyomány, hogy Vilmos herceg és Katalin gyermekeik születésnapján egy-egy fotót mutatnak Györgyről, Charlotte-ról és Lajosról, ahogy az is, hogy mind az öten karácsonyi üdvözlőlapon szerepelnek. 

Cambridge hercege és hercegnéje idén december második hetében posztolta az Instagramra azt a családi felvételt, ami még a jordániai nyaralásukon készült róluk.

Lilibet Diana első fotója

December 23-én Harry herceg és Meghan Markle is mutatott egy tüneményes képet négyfős családjukról, aminek azért is örültek a rajongók annyira, mert azon először látható a mostanra már féléves kislányuk. 

A pár 2020-ban költözött az Amerikai Egyesült Államokba, hogy védjék családjukat a reflektorfény árnyoldalaitól. 2018 májusában házasodtak össze Windsorban, kisfiuk, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. június 4-én született. Róla kisbabaként több fotót is láthattunk, de miután a szülők minden királyi kötelezettségükről lemondva a tengerentúlon kezdtek új életet, csak nagyon ritkán mutatták meg fiukat. Idén novemberben, Ellen DeGeneres show-műsorában Meghan például csak egy olyan fotót engedélyezett kivetíteni, amin a két és fél éves fiúcska háttal áll a tyúkudvarban

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A karácsonyi üdvözlőlap felvételét ugyanaz a fotós, Alexi Lubomirski készítette még a nyáron Harry és Meghan Santa Barbara-i otthonában, aki az eljegyzési és esküvői fotóikat is. Archie ugyanúgy farmert visel, ahogy szülei, hozzá fehér inget, és édesapja ölében még szembetűnőbb, hogy hajszínét Harry hercegtől örökölte. 

harry-herceg-meghan
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A kép igazi szenzációja Lilibet „Lili” Diana Windsor-Mountbatten, akiről most, féléves korában láthatjuk az első képet. A kislány 2021. június 4-én már Amerikában, a Santa Barbara Cottage Kórházban látta meg a napvilágot. A kép mellett az olvasható: "This year, 2021, we welcomed our daughter, Lilibet, to the world. Archie made us a 'Mama' and a 'Papa', and Lili made us a family." Vagyis "Idén, 2021-ben jött a világra lányunk, Lilibet. Archie-nak köszönhetően szülőkké váltunk, Lilivel pedig család lettünk". 

Fotókon Harry és Meghan montecitói luxusotthona

A Santa Barbara megyei Montecito városa igazán elit helynek számít, olyan hírességek élnek ott, mint Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow vagy éppen Ariana Grande. Harry és Meghan 2020 júliusában költöztek be a 14,7 millió dollár, azaz 4,2 milliárd forint értékű villába. Az 1672 négyzetméteres házban összesen kilenc hálószoba és 16 fürdőszoba található.

Harry és Meghan luxusvillájától tátva marad a szád: értjük, miért költöztek ide

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük