Vilmos és Katalin így pózoltak gyerekeikkel a titkos nyaralásukon: imádni való fotó készült róluk
Vilmos herceg és Katalin hercegné megmutatták a hivatalos karácsonyi képeslapjukat.

katalin-vilmos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családnál hagyomány, hogy minden év végén készítenek karácsonyi üdvözlőlapokat, amelyeket azok az emberek kapnak meg, akik az ünnepek alkalmából írnak a família tagjainak.

Erzsébet királynőnek, Károly hercegnek és Kamilla hercegnének, illetve Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének is külön gyártanak ilyenkor képeslapokat. A felvételeket általában a közösségi oldalukon is megosztják, péntek délután Cambridge hercege és hercegnéje posztolta az Instagramra a tüneményes családi képet.

Vilmos herceg és Katalin hercegné karácsonyi üdvözlőlapja

A felvételen természetesen a gyermekeikkel, Györggyel, Charlotte-tal és a kis Lajossal szerepelnek együtt. Míg a két kisebbik csemetéjük kék színű ruhákban pózoltak, addig a többiek a zöld különféle árnyalatait viselték. 

A fotó a titkos jordániai nyaralásukon készült, írta meg a The Daily Mail. Arról nincsenek információk, mikor jártak ott, ugyanis ez egy privát családi vakáció volt, nem egy hivatalos feladat vagy esemény miatt látogatták meg az országot. 2021 októberében a családot a London-Heathrow-i repülőtéren fotózták le, valószínűleg akkor utazhattak oda.

Jordánia sokat jelent a cambridge-iek számára, Katalin a gyerekkora egy részét a itt töltötte, ugyanis édesapja a British Airways repülési diszpécsereként dolgozott az országban, Vilmos 2018-ban utazott a közel-keleti tájra, a hivatalos körútján megígérte, hogy egyszer még visszatér a családjával ide. Nos, sikerült az ígéretét betartania.

Aki szeretne magának egy ilyen képeslapot, nyugodtan írjon Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének egy levelet, amit a Kensington-palota címére kell elküldeni. Ha a palota sikeresen megkapja a karácsonyi jókívánságát, nagyjából két-három hónapon belül válaszolnak, a levélben pedig benne lesz a család képeslapja.

A tavalyi karácsonyi fotójukat norfolki birtokukon készítették róluk, a gyerekek ekkor még sokkal kisebbek voltak. Lajos itt még jóval szőkébb volt, a friss fotón azonban már barna színű a haja. 2020-ban a koronavírus miatt a család a legtöbb idejét nem a londoni Kensington-palotában, hanem Norfolkon, az Anmer Hallban töltötték. Ott távol voltak a városi fergetegtől, nem mellesleg azért is volt előnyös a vidéki élet, mert a gyerkőcök rengeteg időt tölthettek a természetben.

Katalin hercegné színes szettjei

Képes összeállításunkban Katalin hercegné legszínesebb szettjeit láthatod, ezeket a kreációkat az adott év hidegebb hónapjaiban viselte.

Ezt is szeretjük