Katalin hercegnéért odáig vagyunk pinkben: a hidegebb hónapokban sem mond le a vidám színekről
Katalin hercegné rajong az élénk színekért.

GettyImages-1236769024
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok, sokakra jellemző, hogy a sötétebb árnyalatú, mint például a szürke és a fekete ruháikat veszik elő a szekrényükből, a vidámabb színű szetteket pedig tavasszal és nyáron hordják csak. Katalin hercegnére viszont nem ez a jellemző, sőt, bátran hord pinket, lilát és pirosat is.

Katalin hercegné színes ruhái

A brit királyi családban még Erzsébet királynő kezdett élénkebb színeket hordani azért, hogy jobban kitűnjön a többiek közül. Mióta Katalin 2011-ben bekerült a családba, ő is gyakrabban hord színes darabokat, csak ritka alkalmakkor láthatjuk szürkében vagy feketében, nem úgy, mint Meghan hercegnét, aki amikor Harry herceg felesége lett 2018-ban, többször képviselte a királyi családot az örök klasszikus árnyalatban.

Vilmos herceg felesége november 24-én az észak-londoni Nower Hill Középiskolában járt, ahol becsatlakozott az egyik osztályhoz, akik biológiából a korai gyermekkori fejlődés fontosságát tanulmányozták éppen. A hercegné káprázatosan nézett ki, egy egyszerű, fekete nadrághoz egy pink pulóvert és kabátot választott.

Képes összeállításunkban Katalin hercegné legszínesebb szettjeit láthatod, ezeket a kreációkat az adott év hidegebb hónapjaiban viselte.

Ezt is szeretjük