Katalin édesanyja ezzel a cuki húzásával csal mosolyt unokái arcára: Carole már készül az ünnepekre
Carole Middleton megosztotta, hogy lepi majd meg az unokáit a karácsonyi időszakban.

carole-middleton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carole Middleton öt kisgyerek boldog nagymamája. Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyermeket vállalt: György 2013-ban, Charlotte 2015-ben, Lajos 2018-ban született. 

Carole kisebbik lánya, Pippa Middleton egy fiút és egy lányt hozott a világra: Arthur hároméves, Grace pedig jövőre ünnepelheti első születésnapját. Katalin öccse, James ugyan nős már, azonban feleségével még nem vállaltak gyereket.

Carole Middleton nagymamaként így nevetteti meg unokáit

Mint minden nagymama, így Carole is igyekszik minél több alkalommal örömöt szerezni unokáinak. Vállalkozásának Instagram-oldalára, ami a Party Pieces nevet viseli, megosztotta, idén az ünnepekkor milyen cselt vet be, hogy megnevettesse a lurkókat. Az alábbi felvételen látható manó dekorációs figurákat fogja segítségül hívni.

"Szükségem lesz néhány ilyen pimasz fickóra idén decemberben, hogy elbújtassam őket a házban, és megnevettessem velük az unokáimat. Bármennyire is szeretem a makulátlan dekorációt, karácsonykor nem kell mindent komolyan venni!" - olvasható Carole gondolata a képaláírás résznél.

2018-ban a Daily Telegraphnak mesélte el, hogy ha karácsony van, több fenyőfa is áll a házukban, még az unokák szobájában is, így ők maguk tudják azt feldíszíteni.

Tavasszal a Good Housekeepingnek adott interjút, amelyben elmondta, maximálisan megbízik a lányaiban a gyereknevelés szempontjából, így nem szól bele minden apróságba.

carole-middleton
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- Úgy érzem, a gyerekeim feladata, hogy átadják azt, amit ők fontosnak tartanak a saját gyerekeik számára. Megtanultam, hogy bölcs nagymama legyek - fogalmazta. 

Tudja, hogy nem egyszerű a gyereknevelés, ő pedig nem akar egy mindent tudó nagyi szerepében tetszelegni. A közös élményszerzés a hitvallása: imád az unokákkal együtt játszani, a sok játék mellett főz, táncol és biciklizik velük, igazi aktív nagymama.

Katalin hercegné a téli hónapokban sem mond le a vidám színekről

Képes összeállításunkban Katalin hercegné legszínesebb szettjeit láthatod, ezeket a kreációkat az adott év hidegebb hónapjaiban viselte.

Ezt is szeretjük