Leonardo DiCaprio így mentette ki kutyusait a fagyos vízből: szívmelengető történet derült ki róla
Leonardo DiCaprio nem volt rest beugrani a jéghideg vízbe, hogy megmentse kutyáit.

GettyImages-1150758946
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutya az ember legjobb barátja, tartja a régi mondás, így nem akkora csoda, hogy rengetegen tartanak az otthonukban legalább egy négylábút, de sokan több ebről gondoskodnak. 

A szerető gazdik általában mindent megtesznek kis kedvenceikért, erről pedig Leonardo DiCaprio is tudna mit mesélni. Az Entertainment Weekly kerekasztalos beszélgetésén kiderült, hogy a Ne nézz fel! című film forgatásán megmentette kutyusai, Jack és Jill életét.

Leonardo DiCaprio megmentette kutyusai életét

DiCaprio és barátnője, Camila Morrone három kutyával osztják meg közös otthonukat, 2020-ban mentett ebeket fogadtak örökbe, a huskyk a Jack és Jill neveket kapták. Van még egy harmadik ugyanilyenfajta kedvencük is, az ő neve Sally.

A kerekasztalos beszélgetés során, amit a Ne nézz fel! sztárjaival készítettek, témába jött DiCaprio két huskyja, Jack és Jill.

- Lényegében mindnyájan beestünk a befagyott tóba - kezdte mondandóját a színész, majd Jennifer Lawrence a szavába vágott, és ő folytatta helyette a történetet.

- Az egyik kutya beesett, így beugrott a befagyott tóba, hogy megmentse a kutyát. Amint kilökte az egyiket a tóból, a másik is beesett.

DiCaprio erre úgy folytatta, hogy a már megmentett kutyus elkezdte nyaldosni a másikat, akivel a vízben volt, erre ismét beesett, és már hárman voltak a tóban. Erre a színész gyorsan megragadta a két ebet, és kitolta őket.

Mivel Californiában élnek, sem Jacknek, sem pedig Jillnek nem volt még tapasztalata, mi történhet, ha rámennek a befagyott tó jegére. Szerencsére sikerrel járt a mentéssel, és senkinek nem lett semmi baja. Ez elég veszélyes akció volt, hiszen a jeges víz hatására akár le is állhatott volna a szíve DiCapriónak.

A film rendezője, Adam McKay megjegyezte az ebekről, hogy olyanok, akár két tornádó, Lawrence pedig az őrült jelzővel illette őket, így valószínűleg nagyon aktív és játékos ebek lehetnek, akik néha hajlamosak rossz fát tenni a tűzre.

Keanu Reeves az egyik legkedvesebb sztár Hollywoodban

Összegyűjtöttük, Keanu Reeves az elmúlt években milyen kedves dolgokat tett.

Ezt is szeretjük