Kylie Minogue tündéri, copfos kislány volt: felismered a gyerekkori képén?

Úgy nézett ki kislányként, mint egy porcelánbaba.

kylie-minogue

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kylie Minogue egyértelműen szeret nosztalgiázni. Gyakran posztol az Instagramra olyan kulisszák mögött készült felvételeket, amelyeket ikonikus slágereinek klipforgatásán rögzítettek róla. A családi albumjaiba is olykor betekinthetnek a követői, és megnézhetik, hogy milyen cuki kislány volt.

Az ausztrál díva május 28-án töltötte be az 52. életévét. A sok jókívánságot és köszöntést, amit a rajongóitól kapott, úgy hálálta meg, hogy előkereste a két lehető legtündéribb képet a gyermekkorából.

Kylie Minogue gyerekkori fotói

A fotókról egy bájos, copfos kislány mosolyog vissza ránk, aki úgy fest, akár egy porcelánbaba. Ezzel a külsővel nem csoda, hogy hamar felfigyeltek rá a filmiparban, első sorozatszerepét mindössze tízévesen kapta meg a The Sullivans című szappanoperában.

A szőke szépségnek nem volt felhőtlen gyermekkora, a családjával rengeteget költözködtek Melbourne különböző külvárosaiba. Kislányként a félénkség jellemezte, szeretett egyedül lenni, napokig elvolt a szobájában egy könyv társaságában. Ez a visszahúzódó természete az iskolában is megmutatkozott, ugyanis nehezen talált barátokat.

A karrierjének alakulását is befolyásolta érzékenysége, 17 évesen a The Henderson Kids című szériából azért írták ki, mert annyira törékeny volt, hogy menten sírva fakadt, ha egy rendező leteremtette őt, amikor elfelejtette a szövegét.

Az évek során sikerült leküzdenie szendeségét, és a zenei életbe már hatalmas önbizalommal vonult be. A pop hercegnőjeként olyan örök érvényű bulizenéket dobott a piacra, mint az I Should Be So Lucky vagy a The Loco-Motion.

Madonna tinédzserként

Ha nem tudnánk, hogy Madonna pózol a képen, fel sem ismernénk rajta. Sötétbarna loknikkal látható a felvételen, és az alakja sem annyira durván izmos, mint manapság. A vonzó kisugárzása azonban akkoriban is megvolt, dívaként pózolt a család házának udvarában Michiganben.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük