Kylie Minogue tündéri, copfos kislány volt: felismered a gyerekkori képén?
Úgy nézett ki kislányként, mint egy porcelánbaba.

kylie-minogue
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kylie Minogue egyértelműen szeret nosztalgiázni. Gyakran posztol az Instagramra olyan kulisszák mögött készült felvételeket, amelyeket ikonikus slágereinek klipforgatásán rögzítettek róla. A családi albumjaiba is olykor betekinthetnek a követői, és megnézhetik, hogy milyen cuki kislány volt.

Az ausztrál díva május 28-án töltötte be az 52. életévét. A sok jókívánságot és köszöntést, amit a rajongóitól kapott, úgy hálálta meg, hogy előkereste a két lehető legtündéribb képet a gyermekkorából.

Kylie Minogue gyerekkori fotói

A fotókról egy bájos, copfos kislány mosolyog vissza ránk, aki úgy fest, akár egy porcelánbaba. Ezzel a külsővel nem csoda, hogy hamar felfigyeltek rá a filmiparban, első sorozatszerepét mindössze tízévesen kapta meg a The Sullivans című szappanoperában.

A szőke szépségnek nem volt felhőtlen gyermekkora, a családjával rengeteget költözködtek Melbourne különböző külvárosaiba. Kislányként a félénkség jellemezte, szeretett egyedül lenni, napokig elvolt a szobájában egy könyv társaságában. Ez a visszahúzódó természete az iskolában is megmutatkozott, ugyanis nehezen talált barátokat.

A karrierjének alakulását is befolyásolta érzékenysége, 17 évesen a The Henderson Kids című szériából azért írták ki, mert annyira törékeny volt, hogy menten sírva fakadt, ha egy rendező leteremtette őt, amikor elfelejtette a szövegét.

Az évek során sikerült leküzdenie szendeségét, és a zenei életbe már hatalmas önbizalommal vonult be. A pop hercegnőjeként olyan örök érvényű bulizenéket dobott a piacra, mint az I Should Be So Lucky vagy a The Loco-Motion.

Madonna tinédzserként

Ha nem tudnánk, hogy Madonna pózol a képen, fel sem ismernénk rajta. Sötétbarna loknikkal látható a felvételen, és az alakja sem annyira durván izmos, mint manapság. A vonzó kisugárzása azonban akkoriban is megvolt, dívaként pózolt a család házának udvarában Michiganben.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük