Melania Trump így nézett ki fiatalon - Fel sem ismernéd a first lady-t
Ritka fotók kerültek elő Donald Trump feleségéről.

melania-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Államok 47. first lady-je, Melania Trump kétségkívül az egyik legszebb elnöki feleség, kiváló stílusérzékkel rendelkezik, és stylistra sincs szüksége: saját maga választja ki a ruháit. Azt gondolhatnánk, hogy a modellből lett politikusfeleség beleszületett a csillogásba, gazdagságba, azonban ez nem teljesen így van. 

A szlovén kisvárosból származó Melania, aki egy szerény lakóházban nőtt fel, talán álmában sem gondolta volna, hogy egyszer ott áll majd a világ egyik legnagyobb hatalmú emberének oldalán.  Melania Trump 1970-ben született az akkori Jugoszláviában, a mai Szlovénia területén, Melanija Knavs néven. Édesapja sofőr, anyja pedig gyermekruhagyári tervező volt, aki imádta a divatot, minden bizonnyal tőle örökölte a first lady kifinomult stílusát és a divat iránti rajongását.

Ötévesen vonult végig először a kifutón

A kis Melania az alig pár ezer lélekszámú Sevnicában töltötte gyermekkorát, osztálytársai pedáns, szorgalmas diáknak írták őt le, emellett azonban álmodozónak is: tudta, hogy ki akar törni a kis községből, és meghódítani a világot. Már kislányként is gyönyörű pofival és dús hajkoronával rendelkezett, és, mivel édesanyja a divatvilágban dolgozott, nem kellett sok idő ahhoz, hogy őt is beszippantsa ez a közeg: ötévesen vonult végig először a kifutón, tizenévesen pedig már reklámokban, újságokban szerepelt. Az alábbi fotó a fiók mélyéről került elő, látszik, szépségével már akkor is kitűnt kortársai közül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#beautiful #youngmelaniatrump

Robert Haile (@hailerobert) által megosztott bejegyzés,

A különleges szépségű, 22 éves leányzóra 1992-ben figyeltek fel, amikor Szlovénia függetlenné válása után a Jana női magazin Ljubljanában megrendezte a Look of the Year szépségversenyt, ahol a második helyezést érte el. Igaz, előtte, 16 évesen már készült róla egy profi fekete-fehér fotósorozat, első modellfotói pedig azonnal elindították karrierjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#youngmelaniatrump #1987 #swaggerjacker

Sarah Swinwood (@sarahtonein) által megosztott bejegyzés,

Az eredetileg építészmérnöknek tanuló Melania tanulmányait félbehagyva Párizsban és Milánóban kezdett modellkarrierbe, ekkor hagyta el keresztnevéből a j betűt, a családnevét pedig a németesen hangzó Knauss-ra változtatta. 1996-ban költözött New Yorkba, itt ismerte meg későbbi férjét, Amerika első emberét, Donald Trumpot.

Ilyen gyönyörű menyasszony volt

Melania csak úgy ragyogott Donald Trump oldalán - olyan szép volt az esküvőjükön, akár egy mesebeli hercegnő.

Ezt is szeretjük