Kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre az őt játszó színésznő: kiszúrtak a rajongók mást is
Tegnap kijött a Spencer című film első bemutatója, amelyben Kristen Stewart alakítja Diana hercegnőt.

diana-kristen-stewart-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 júniusában robbant a hír, melyik színésznő öltheti magára Diana hercegnő szerepét Pablo Larraín Spencer című filmjében, amely azt az időszakot dolgozza fel Lady D életében, amikor rádöbbent, házassága Károllyal végleg menthetetlen.

Amikor kiderült, hogy az Alkonyat-filmek egykori sztárja, Kristen Stewart lesz Diana, nem túlzás azt állítani, hogy az egész internet felháborodott. A kommentelők nem tartották elég tehetségesnek Stewartot egy ilyen drámai szerep hiteles megformálásához, és a Szívek királynője finom vonásait sem látták benne.

Dianára kísértetiesen hasonlít Kristen Stewart

Ahogy telt-múlt az idő, egyre többet megtudhattunk a készülő projektről. Idén januárban közzétették az első olyan fotót, amelyen a filmcsillag Diana-kosztümben látható. A kritizálókat már az is alaposan meglepte, hogy a sminkesek és öltöztetők milyen remek munkát végeztek, a tegnap megjelent bemutató pedig végképp meggyőzte őket, Kristen Stewart tényleg kísértetiesen hasonlít a tragikus sorsú előkelőségre. 

Most, hogy először láthatták és hallhatták mozgóképeken is, hogyan jeleníti meg Károly néhai feleségét, sokan nemcsak azt a meggyőződésüket vonták vissza, hogy a rendező rosszul választotta meg főszereplőnek, hanem egyenesen azt latolgatták, hogy ez akár meghozhatja az első Oscar-jelölést is a számára.

"Most már látom, Kristen fantasztikus munkát végzett ezzel a különösen bonyolult karakterrel. Ha a film hozza azt a szintet, amit a trailer ígér, ez akár Oscar-esélyes alakítás is lehet.”

"Bevallom, azt gondoltam, hogy nem ő a nyerő választás. De látva a beharangozót, rájöttem, mekkorát tévedtem." 

A rajongók nem csak azt ismerték el, hogy Stewart tényleg kiköpött Diana, egy vicces részletet is kiszúrtak az augusztus 25-én kijött plakáttal kapcsolatban. Ezen hátulról láthatjuk a hercegnőt alakító Stewartot, szomorúan, arcát hatalmas báli ruhájába temetve. Bármennyire is szívfacsaró ez a kép, sokan nem bírták nevetés nélkül, hiszen a póz és a ruha egy az egyben úgy festett, mint Jennifer Lawrence elhíresült esése a 2013-as Oscar-gálán. 

Diana hercegnő és Károly herceg esküvője

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Károlyról és Dianáról az esküvőjük napján.

Ezt is szeretjük