Kiderült, ki játssza Diana hercegnőt: felháborodtak a rajongók
Kristen Stewart lesz Diana a Spencer című filmben, teljesen kibuktak rajta a rajongók.

diana hercegnő cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő életéről az elmúlt években számtalan dokumentum- és mozifilm látott napvilágot. Ilyen volt a 2013-as Diana, amelyben Naomi Watts bújt a szívek királynője bőrébe. A brit királyi család életét bemutató The Crown, magyarul A korona című sorozat negyedik évadában pedig Diana és Károly herceg kapcsolatának indulása és házassága lesz a középpontban. A Netflixen futó széria alkotói Emma Corrint választották ki a fontos szerepre.

A tragikus sorsú előkelőség élete a mai napig foglalkoztatja az embereket, így nem csoda, hogy egy újabb alkotás van készülőben, ami a Spencer címet kapta. A dráma azt az időszakot dolgozza fel, amikor Diana rájön, hogy nem működik a házassága Károly herceggel. A film forgatása várhatóan 2021 elején kezdődik meg.

Nem örülnek, hogy Kristen Stewart játssza Dianát

Az alkotást Pablo Larraín rendezi, ő készítette például a Jackie című mozit, ami Jackie Kennedy életét dolgozta fel. Dianát Kristen Stewart alakítja, a sztár a '90-es évek végén, gyerekszínészként kezdte karrierjét, a világ akkor ismerte meg a nevét, amikor 2008-ban eljátszotta Bella Swant az Alkonyatban.

A rajongók egyáltalán nem örültek a választásnak, szerintük a színésznő teljesen alkalmatlan a szerepre.

"Úristen, ez a világ legrosszabb szereposztása!", "Kristen Stewart mi a fenéért kap még mindig nagy filmekben szerepeket? Előfordult valaha, hogy kiemelkedő sikereket ért el? Az Alkonyatot nem számítom bele, mert abban borzasztó volt.", "Nem értem, mit gondoltak a készítők, ezzel a szörnyű döntésükkel már most tönkretették az egész filmet!", "De hát Stewart csak pókerarccal tud nézni, a hercegnő arckifejezéseit mégis hogyan tudná élethűen hozni?", "Talán egy papírzacskót még sikerülne imitálnia, de a hercegnőt!? Esélytelen!", "Én ezt kicsit sértőnek gondolom, hogy pont őt választották ki Dianának, ez a nő nem tud színészkedni" - írták a felháborodott rajongók a People magazin Instagram-oldalán.

Nemcsak az Instagramon, hanem a Twitteren is rengetegen háborodtak fel, valaki szerint ez ugyanolyan rossz döntés volt, mint amikor Robert Pattinsont kiválasztották, hogy ő játssza el Batmant.

A kommentek zöme inkább negatív töltetű, csak néhányan írták azt, hogy kíváncsian várják Stewart alakítását.

Diana hercegnő 30 éve járt Budapesten

Diana hercegnő és Károly herceg 1990 májusában jártak Magyarországon. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen festett ekkor a szívek királynője.

Ezt is szeretjük