A 44 éves Katie Holmes mellvillantós címlapja: rég készült róla ilyen dögös borító

Katie Holmes elöl teljesen nyitott felsőben állt modellt az amerikai Glamour magazin címlapján.

Katie Holmes mellvillantós címlapja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katie Holmes lett az amerikai Glamour áprilisi címlapsztárja. Rég láttuk ennyire merésznek, mint most: 44 évesen bevállalta a mellvillantós magazinborítót.

Christine Hahn fényképész készítette róla a fotósorozatot, amelynek legszexibb darabja került a címlapra.

Katie Holmes mellvillantós címlapja

Egy elöl teljesen nyitott topban bűvölte a kamerát. A fekete-fehér színekben pompázó darab alá nem vett semmit, így az összhatás sokat sejtetően dögös és végtelenül nőies lett.

A további képeken sem a visszafogott oldalát hangsúlyozta a stylistcsapat, egy áttetsző, khaki színű ruhában is készült róla felvétel, valamint fehérbe burkolózva is lekapták a színésznőt. 

A fotósorozathoz készült interjúban egyébként Rare Objects című új rendezését promotálta. Az interjúban főleg a filmről és annak egyik témájáról, a szexuális zaklatásról beszélt, de azért minimálisan a magánéletére is kitért. 

Elárulta, elsődleges célja édesanyaként, hogy megvédje tinédzser lányát. Némi információt is csepegtetett Suriról: azt mondta, nagyszerű ember, hálás azért, hogy az anyukája lehet.

Nézd meg Monica Bellucci fürdőruhás címlapját is!

Monica Bellucci fürdőruhában pózolt a Wall Street Italia Style magazin fotósának. Az 58 éves színésznő az első, aki a lap címlapjára kerülhetett.

Az 58 éves Monica Bellucci fürdőruhás címlapfotója: vérbeli bombázó még mindig

Monica Bellucci fürdőruhás címlapjára nincsenek szavaink.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük