Az 58 éves Monica Bellucci fürdőruhás címlapfotója: vérbeli bombázó még mindig

Monica Bellucci fürdőruhás címlapjára nincsenek szavaink.

Monica Bellucci fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci fürdőruhában pózolt a Wall Street Italia Style magazin fotósának. Az 58 éves színésznőről már régen készült ennyire bevállalós felvétel.

Az olasz szépség az első, aki a lap címlapjára kerülhetett.

Monica Bellucci fürdőruhában

A Wall Street Italia új, nőket megcélzó kiadvánnyal bővítette termékcsaládját, egy divatlappal, amely elég erősen indít, ugyanis Olaszország egyik ikonjával, Monica Belluccival készítettek címlapfotózást és egy exkluzív interjút. A színésznő egy fürdőruhában is megmutatta nőies alakját.

A kommentelők odáig voltak a felvételért:

"Úgy idősödsz, akár a jó bor!"

"Te vagy a leggyönyörűbb nő ezen a világon" - írták neki.

Az interjú egyelőre nem elérhető a Wall Street Italia honlapján, de az Instagramjukon közölték, hogy Bellucci az életéről, a karrierjéről és a Carmen című operáról is mesélt. Az biztos, hogy volt miről mesélnie, hiszen új fordulatot vett a magánélete: Tim Burton rendezővel jár, kollégájával 2022 őszén szerettek egymásba. Hónapokig sikeresen titkolták a románcukat, ám végül februárban kitudódott, hogy több van köztük, mint szimpla barátság.

Monica Bellucci lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Monica Bellucci és Vincent Cassel lányát, aki modellként építi karrierjét. Deva le sem tagadhatná az édesanyját.

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya tiszta anyja: a 18 éves Devából modell lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük