Heidi Klum 18 éves lánya a címlapon: Leni hasvillantós kreációban pózolt

Leni Klum a német InStyle magazin címlapján megmutatta dögös énjét, amelyért mindenki odáig volt.

heidi-klum-leni-klum-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum lányának, a 18 éves Leni Klumnak a modellkarrierje egyre inkább felfelé ível, ennek köszönhetően számtalan fotózásra invitálják meg a nagyobb márkák. Jelenleg New Yorkban éli az életét, ahol a modellkedés mellett a belsőépítészeti tanulmányaira összpontosít.

A sztárcsemete és a magazin az Instagram-oldalukon tett közzé egy közös posztot, amelyen éppen a német InStyle magazin márciusi címlapján feszít.

Leni Klum a címlapon

Barna haja lágyan omlik a vállára, miközben egyenesen a kamerába nézve pózol. Egy bő szabású farmernadrágot és egy feszülős, fekete felsőt visel, amelyből kivillan feszes hasa. A szettet egy barna bőrmellénnyel tették még dögösebbé, amely tökéletesen kihangsúlyozza Leni sötét tónusait.

„Leni Klum a márciusi számunk címlapsztárja! Új otthonában, New Yorkban bemutatja a hétköznapi divatot és eleganciát, méghozzá egy kis csavarral megbolondítva. A magazinban olvasható interjúban még azt is elárulja, miért döntött úgy, hogy belsőépítészetet fog tanulni, ahogyan azt is, hogy hogyan éli meg a nagyvárosi, pezsgő mindennapokat” - írta az InStyle magazin a megosztott képhez, amelyet hamarosan elleptek a dicsérő szavak.

„Imádom Lenit! Fantasztikus, letisztultan gyönyörű és mindig tökéletes! Anyukád nagyon büszke lehet most rád!”

„Igazi telitalálat mind a ruha, mind a kisugárzásod, amely csak úgy árad belőled! Sok sikert neked, de talán szükséged sincsen rá, hiszen bármibe is fogsz bele, azt sikerrel viszed véghez!” - írta egy rajongó. 

Heidi Klum és Leni Klum az Intimissimi fotózásán

Heidi és Leni Klum az Intimissimi fehérneműcég arcai lettek, a márka szexi kollekciójában mutatták meg fantasztikus formájukat. A képeken mindketten csak natúr sminket viselnek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük