A 48 éves Tyra Banks fehérneműben mutatta meg telt idomait: büszke pluszkilóira a szupermodell

Tyra Banks fehérneműs fotózást vállalt el.

tyra-banks-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tyra Banks is részt vett a SKIMS legújabb kampányában, így fehérneműben mutatta meg kerek idomait a '90-es és 2000-es évek szupermodellje. Rajta kívül olyan nagy modellek reklámozzák Kim Kardashian legújabb fehérnemű-kollekcióját, mint például Heidi Klum, Alessandra Ambrosio vagy Candice Swanepoel.

Tyra Banks fehérneműben

Banks pont a '90-es években kezdte a karrierjét, amelyet a modellkedés aranykorszakának is emlegetnek. Ebben az időszakban minden nőtől elvárták, hogy nádszálkarcsúak és magasak legyenek, a mai világban már egy alacsonyabb lány vagy akár egy teltebb manöken is szép karriert futhat be. Utóbbi kategóriának egyik nagy úttörője Ashley Graham.

Mint sok nő teste, így Tyra Banksé is rengeteg változáson ment át az évtizedek alatt. Manapság telt idomokkal hódít, azonban pluszkilóit nem takargatja, hanem büszkén vállalja, hogy ezzel is pozitív példát mutasson azoknak a nőknek, akik csak azért nem érzik jól magukat a bőrükben, mert nem tökéletes az alakjuk.

- Van az a sztereotípia, hogy csak egy húszéves nő dögös bikiniben. Ahogy elérünk egy bizonyos életkort, többé nem vagyunk kívánatosak. De szeretném megmutatni, hogy a modellkedés kortalan. Visszatérek, hogy gyakoroljam, amit prédikálok. Azt szoktam mondani az embereknek, hogy a szépség minden formában, méretben és korban megmutatkozik - ezt még 2019-ben a Sports Illustrated magazinnak nyilatkozta.

Legújabb fotózásával is sokak tetszését elnyerte, a SKIMS Instagram-oldalán több kommentelő megjegyezte, mennyire imádják Tyrában, hogy a testpozitivitást szorgalmazza. Mások azt szúrták ki, mennyire dögösen fest a friss fotókon.

Képes összeállításunkban megnézheted Tyra Banks fehérneműs fotóit.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük