A 48 éves Heidi Klum falatnyi fehérneműben mutatta meg párductestét: csodásan fest a legendás modell
Heidi Klum legújabb fotózásán fehérneműben pózolt.

heidi-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum fehérneműs fotózásra adta a fejét, ugyanis Kim Kardashian felkérte, hogy legyen a SKIMS márka egyik arca.

A népszerű modell természetesen igent mondott az ajánlatra, a szexi fotókat pedig Instagram-oldalán osztotta meg. A felvételek magukért beszélnek, Klum 48 évesen elképesztő formában van.

Heidi Klum fehérneműben

Heidi Klum mellett olyan modellek vettek részt a SKIMS Fits Everybody kollekciójának reklámozásában, mint például Tyra Banks, Alessandra Ambrossio vagy Candice Swanepoel. A 48 esztendős sztár egy fekete fehérneműben mutatta meg párductestét.

A '90-es években kezdte meg karrierjét, egy barátja beszélte rá, hogy vegyen részt a Model 92 nevű versenyen, a 25 ezer jelentkező közül Klum lett a nyertes, amelynek köszönhetően modellszerződést kapott a Metropolitan Models New York vezetőjétől.

Akkor robbant be igazán a köztudatba, miután a Victoria's Secret angyala lett. Szinte nincs olyan divatlap, melynek címlapján ne szerepelt volna. 2004-ben ő lett A kifutó című reality egyik zsűrije, amelyben új arcokat fedeztek fel. A 16. évadig szerepelt az amerikai műsorban.

2018-ban Ellen DeGeneres műsorában vallott arról, hogy többektől kapott kritikát amiatt, hogy negyven felett ugyanúgy modellkedik.

Bár vannak modellek, akik pár évnyi csillogás után eltűnnek, de Klum nem közéjük tartozik, sőt, a mai napig aktívan dolgozik, és szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt. Közel az ötvenhez ugyanolyan fantasztikusan néz ki, mint karrierje elején.

- Néha az emberek megjegyzik nekem, hogy miért nem adom át a stafétabotot másnak, de mindig is úgy gondoltam, hogy sok nő van, akik velem egykorúak, vagy az ötvenes, hatvanas vagy hetvenes éveikben járnak, és mégis mi van? Lenne lejárati dátumunk, nem érezhetjük magunkat mi is szexinek? - tette fel a kérdést.

- Miért csak húszas vagy harmincas nőket láthatunk a kampányokban, de egy idősebb nő miért ne szerepelhetne? 

Leni Klum anyja nyomdokaiba lépett

Képes összeállításunkban megnézheted Heidi Klum modell lányát, Lenit.

Ezt is szeretjük