A 66 éves Donatella Versace dögös miniruhában keltett feltűnést: az aranyszínű kreációt a Grammyn viselte
Donatella Versace egy dögös miniruhát viselt a 2022-es Grammy-gálán.

versace-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban rendezték meg a Grammy-gálát, ami a zenészek számára a legrangosabb díjátadónak számít. 

Az eseményre meghívást kapott a divatipar nagyágyúja, Donatella Versace is, aki még a vörös szőnyegen egy zöld miniruhában kápráztatott el mindenkit, ám a gálán már aranyba bújt.

Donatella Versace a 2022-es Grammy-gálán

A 66 éves divattervező természetesen egy Versace kreációban gálázott, a csillogó, arany miniruha tökéletesen kiemelte karcsú alakját, a derekát egy vastag övvel emelte ki. A díjátadón számos zenész pózolt vele, odaállt mellé a nyolc kategóriában jelölt Doja Cat is, aki végül egy díjjal térhetett haza.

Donatella Versace Doja Cattel.
Donatella Versace Doja Cattel.
Fotó: Johnny Nunez / Getty Images Hungary

Egy magas szárú, fekete bőrcsizmát viselt a ruhához, de annyira odafigyelt a szettjére, hogy még a körömlakkjának a színe is illett a ruhájához. Mindig is odafigyelt a részletekre, az a hitvallása, hogy az öltözködésünk sokat elmond a személyiségünkről, erről a Vogue-nak adott interjújában mesélt. Az újságíró arról kérdezte, szerinte mi az az alapvető öt ruhadarab, amik minden nő szekrényében ott kell hogy legyenek, erre ez volt a válasza:

- Úgy gondolom, hogy a viselet kiválasztása mindig elmond valamit arról, hogy kik vagyunk, ezért nincsenek fix szabályok. Csak légy önmagad, és tudni fogod, melyek a saját, egyedi, elengedhetetlen darabjaid.

GettyImages-1389397971
Fotó: Johnny Nunez / Getty Images Hungary

- A Versacét viselő nő erőteljes, magabiztos, nem fél megmutatni belső énjét stílusválasztásain keresztül. Ez nemcsak a kinézetén múlik, hanem a hozzáállásán és az elméjén is. Van hangja. Számomra ez a rettenthetetlenséget, a hatalmat, az erősséget és a félelem nélküliséget jelenti. A bizalom kulcsfontosságú.

Büszke arra, hogy ennyi évtized után is népszerű maradt a márkája, amit még bátyjával, a tragikus módon elhunyt Gianni Versacéval alapított meg 1978-ban. Miután testvérét meggyilkolták 1997-ben, utána ő lett a cég feje.

Versace és a BTS dél-koreai fiúcsapat tagjai, név szerint balról: J-Hope, Jungkook, Jin, RM, Jimin, Suga és V.
Versace és a BTS dél-koreai fiúcsapat tagjai, név szerint balról: J-Hope, Jungkook, Jin, RM, Jimin, Suga és V.
Fotó: Johnny Nunez / Getty Images Hungary

- A legnagyobb eredményem annak ténye, hogy a Versace még mindig releváns és népszerű. Büszke vagyok arra, hogy csapatommal együtt a Versacét a mai kulturális beszélgetés részévé tettük, amely túlmutat a divaton. Szerintem ez azt jelenti, hogy a munkánk inspirálta az embereket, támogatta a közösségeket. Bátrak voltunk, megszegtük a szabályokat, és mégis a csúcson maradtunk.

Ruhák a 2022-es Grammy-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok az idei Grammy-gála vörös szőnyegén.

Ezt is szeretjük