A Bridgerton család duci sztárja a való életben nagyon másképp fest: dögös, szőke nő Nicola Coughlan
Nicola Coughlan A Bridgerton családdal vált híressé.

bridgerton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család első évada 2020. december 25-én vált elérhetővé a Netflixen, amely a streamingszolgáltató egyik legnépszerűbb sorozata lett pár nap alatt. A rajongók már tűkön ülve várták, hogy folytatódjon a történet, a második évad március 25-én debütált. Mindenkinek megvan a maga kedvenc karaktere, sokaknak Penelope Featherington az abszolút favoritja, akit Nicola Coughlan alakít.

Nicola Coughlan stílusa a való életben

Az ír származású színésznő 1987 januárjában született Írország városában, Galwayben. Csupán ötéves volt, amikor elhatározta, hogy a színészetnek szenteli az életét, Oxfordban és Birminghamben tanulta ki a mesterséget. Bár már 1997-ben volt egy apró szerepe a Ha harc, hát legyen harc! című thrillerben, de 2004-ben kezdte komolyabban építeni a karrierjét. Eleinte szinkronizált, hazájában a Derry Girls című, 2018-as sorozattal vált ismertté. A világhírnevet végül A Bridgerton család hozta meg számára.

A Netflix-sorozatban a nézők színpompás ruhákban és vörös loknikkal láthatják őt viszont, a való életben azonban teljesen más a stílusa, nem is biztos, hogy mindenki felismerné őt az utcán. Eredetileg szőke hajú, ráadásul 2020 második felében rövidebb frizurára váltott, ami nagyon dögösen áll neki. Imádja a látványos sminkeket, nem mellesleg szereti az öltözködésével is megmutatni nőiességét.

Képes összeállításunkban megnézheted, Nicola Coughlan hogyan fest a való életben.

Ezt is szeretjük