A 47 éves Kate Winslet testhezálló estélyibe bújt: ilyen nőies a Titanic sztárjának alakja
Képeken mutatjuk, milyen nőies Kate Winslet stílusa.

kate-winslet-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Winslet mindig kifinomult eleganciával jelenik meg a nagyobb rendezvényeken és eseményeken, a rajongók imádják a stílusát. 

A 47 éves színésznő nőies alakját előszeretettel mutatja meg a nagyközönségnek.

Kate Winslet stílusa

Egyik kedvencünk az a ruhája, amelyet az AVATAR: a víz útja című film londoni premierjén viselt. A sellő fazonú, felül kövekkel kirakott ruhában minden szempár rá szegeződött, gyönyörű és egyben tekintélyt parancsoló stílusával hódított. Ugyanezt a Badgley Mischka által tervezett estélyit viselte a 2015-ös Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is.

A Vanity Fairnek adott interjújában elárulta, hogy egyáltalán nem áll távol tőle a gondolat, hogy akár kétszer is viseljen egy ruhát, ha jól érzi benne magát.

- Nagyon stresszes megjelenni egy nagy eseményen. Mindenki azt gondolja, hogy ”ó, itt jön Kate Winslet, beszéljünk arról, hogy mennyire nehéz és stresszes öltöztetni a nagy eseményekre”. És valójában tényleg az. Engem mindig nagyon bántott az, amikor valaki kolosszális összegeket szánt felesleges ruhákra és kiegészítőkre csak egy egyszeri megjelenés miatt. Miért fontos mindez az újságíróknak és a színészeknek?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire nőies és kifinomult Kate Winslet stílusa. 

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük