Daniel Craig felesége krémszínű estélyiben földre szállt angyal volt: fotókon Rachel Weisz legszebb ruhái

Csokorba szedtük Rachel Weisz legszebb ruháit.

Rachel Weisz estélyi ruhákban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Daniel Craig felesége, Rachel Weisz a '90-es években kezdte színészi karrierjét, a magyar származású sztár a legtehetségesebb brit színésznők közé küzdötte fel magát az elmúlt évtizedekben. Kétszer jelölték Oscarra, Az elszánt diplomatában nyújtott alakításáért meg is kapta az aranyszobrot 2006-ban, ugyanezért a filmért egy Golden Globe-díjat is kapott. 

Rachel Weisz legszebb estélyi ruhái

Weisz több évtizede a filmiparban dolgozik, ez idő alatt számtalan alkalommal állt vörös szőnyegre. Az idő haladtával kiforrt a stílusa, a klasszikus, elegáns ruhadarabokat részesíti előnyben, nem mellesleg a legnagyobb világmárkák kreációiban tündököl egy-egy gálán. Például a 2019-es BAFTA-díjátadón egy krémszínű tüllruhában jelent meg, amelyben olyan volt, akár egy földre szállt angyal.

Képes összeállításunkban megnézheted Rachel Weisz legszebb estélyi ruháit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük