Catherine Zeta-Jones szexi dekoltázsa ellopta a show-t: 22 éves fiával lépett a vörös szőnyegre
Catherine Zeta-Jones és fia A nemzet aranya: A történelem határán című sorozat premierjén vettek részt.

catherine-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones egy nagyon dögös estélyiben keltett feltűnést december 5-én Los Angelesben új sorozata premiervetítésén.

A bemutatóra elkísérte fia, a 22 éves Dylan Douglas is, aki csak ritka alkalmakkor mutatkozik szüleivel a vörös szőnyegen.

Catherine Zeta-Jones fiával ment a premierre

Az 53 éves színésznő egy nagyon merész, mélyen kivágott estélyit választott az alkalomra, a kreációt Elie Saab divattervező készítette. Dylan egy barna öltönyben pózolt mellette. A 22 éves fiatal a nyáron diplomázott le, a Brown Egyetem hallgatója volt.

GettyImages-1447053329
Fotó: Araya Doheny / Getty Images Hungary

A nemzet aranya: A történelem határán című sorozat díszbemutatóját tartották meg, a széria a Disney+-on lesz elérhető december 14-től. Zeta-Jones Billie karakterét játssza majd.

A széria az eredeti mozifilmekhez kapcsolódik, bár Nicolas Cage nem szerepel benne, Justin Bartha azonban benne lesz, ő játszotta Riley Poole-t. A főszerepet Lisette Olivera feltörekvő színésznő kapta meg. Ő játssza Jess Valenzuelát, aki azért indul kalandos útra, hogy felfedezze családtörténetének titkát, és barátai segítségével visszaszerezzen egy elveszett kincset. 

Michael Douglas volt felesége

Michael Douglas szerint volt feleségétől sokkal előbb el kellett volna válnia.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük