Britney Spears ritkán látott fiaiból ilyen jóképű tinik lettek: Sean Preston 17, Jayden 16 éves

Britney Spears fiai jó sokat nőttek.

Britney Spears fiai 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears még a 41. születésnapján posztolt a fiairól, a 17 éves Sean Prestonról és a 16 esztendős Jayden Jamesről.

Bár a nagyobbik fiáról kreált posztot már törölte, a kisebbikről készült fotó még mindig elérhető a közösségi oldalán

Britney Spears fiai

A popsztár gyerekeiről közzétett képek vírusszerűen elterjedtek a közösségi médiában, több rajongói oldal is kiposztolta a friss fotókat, amelyeket még Britney osztott meg eredetileg az Instagramon. Az alábbi felvétel bal oldalán a kisebbik, a jobb oldalán nagyobbik gyermeke látható.

Spears mindkét gyermekének az alábbi kedves sorokkal kezdte üzenetét: "Mindkét fiamnak küldöm ezt: szeretlek titeket, meghalnék értetek!"

Hozzátette, hogy bármit megadna azért, hogy a közelükben lehessen, és minden jót kíván nekik. Az utóbbi hónapokban fagyos volt a hangulat a gyermekeivel, akik jelenleg édesapjukkal, Kevin Federline-nal élnek. Idén augusztusban derült ki, hogy hónapok óta nem találkoztak, sőt, a fiúk az énekesnő esküvőjén sem voltak ott. Részben azért távolodtak el a popsztártól, mert Britney az Instagram-oldalára rendszeresen posztol meztelen felvételeket, amelyek miatt kellemetlenül érzik magukat.

Idén szeptemberben Jayden egy exkluzív interjúban erősítette meg, hogy tényleg eltávolodtak egymástól, de reméli, egyszer kibékülnek az anyjukkal. Testvérével nem gyűlölik őt, sőt, imádják, de szeretnék, ha mentálisan jobban lenne, és akkor nyitottak lennének egy találkozóra. Az nem derült ki egyelőre, hogy rendezték-e a viszonyukat.

Itt él Britney és férje

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears és Sam Asghari új otthonát.

Ámulunk Britney Spears és férje új luxusotthonán: ilyen fényűzésben csak a királyok élnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük