Britney Spears ritkán látott fiaiból ilyen jóképű tinik lettek: Sean Preston 17, Jayden 16 éves
Britney Spears fiai jó sokat nőttek.

britney-fiai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears még a 41. születésnapján posztolt a fiairól, a 17 éves Sean Prestonról és a 16 esztendős Jayden Jamesről.

Bár a nagyobbik fiáról kreált posztot már törölte, a kisebbikről készült fotó még mindig elérhető a közösségi oldalán

Britney Spears fiai

A popsztár gyerekeiről közzétett képek vírusszerűen elterjedtek a közösségi médiában, több rajongói oldal is kiposztolta a friss fotókat, amelyeket még Britney osztott meg eredetileg az Instagramon. Az alábbi felvétel bal oldalán a kisebbik, a jobb oldalán nagyobbik gyermeke látható.

Spears mindkét gyermekének az alábbi kedves sorokkal kezdte üzenetét: "Mindkét fiamnak küldöm ezt: szeretlek titeket, meghalnék értetek!"

Hozzátette, hogy bármit megadna azért, hogy a közelükben lehessen, és minden jót kíván nekik. Az utóbbi hónapokban fagyos volt a hangulat a gyermekeivel, akik jelenleg édesapjukkal, Kevin Federline-nal élnek. Idén augusztusban derült ki, hogy hónapok óta nem találkoztak, sőt, a fiúk az énekesnő esküvőjén sem voltak ott. Részben azért távolodtak el a popsztártól, mert Britney az Instagram-oldalára rendszeresen posztol meztelen felvételeket, amelyek miatt kellemetlenül érzik magukat.

Idén szeptemberben Jayden egy exkluzív interjúban erősítette meg, hogy tényleg eltávolodtak egymástól, de reméli, egyszer kibékülnek az anyjukkal. Testvérével nem gyűlölik őt, sőt, imádják, de szeretnék, ha mentálisan jobban lenne, és akkor nyitottak lennének egy találkozóra. Az nem derült ki egyelőre, hogy rendezték-e a viszonyukat.

Itt él Britney és férje

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears és Sam Asghari új otthonát.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük