Ben Affleck és Jennifer Garner lánya gyönyörű volt a Fehér Házban: a 16 éves Violet ilyen estélyit húzott
Jennifer Garner és Violet Affleck is szerepeltek Joe Biden díszvacsorájának vendéglistáján. Az anya-lánya páros tündökölt az esten.

jennifer-garner-ben-affleck-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Biden december 1-jén, azaz tegnap este tartotta első díszvacsoráját a Fehér Házban a beiktatása óta. Az estet a francia-amerikai szövetség megerősítésének jegyében rendezték meg, de nem csak Emmanuel Macron és felesége kaptak meghívást.

Több politikus neve szerepelt a vendéglistán, valamint a szórakoztatóipar tagjai közül szintén kaptak meghívót páran. Többek között Jennifer Garner is, aki nem egyedül érkezett a Fehér Házba, nagyobbik lányával, Violettel együtt vettek részt az eseményen.

Jennifer Garner lánya a Fehér Házban

A 17 éves Violet a színésznő és Ben Affleck házasságából született. Valósággal ragyogott tegnap este Washingtonban édesanyja oldalán. 

1
Fotó: Profimedia

Az anya-lánya páros mindketten feketében vonultak be az épületbe. Míg Garner egyszerű szabású, egyszínű estélyit húzott, lánya ruháján látszott, hogy tinédzsernek készült. A fekete anyagot csillogó szívecskék díszítették, a szoknyája pedig lefelé bővült. 

2
Fotó: Profimedia

Piros magas sarkúval csempészett egy kis színt az összeállításba, míg az ékszerek terén nem esett túlzásba. Mindössze egy pár fülbevalót tett fel, illetve szemüveget viselt.

Heidi Klum lánya fehérneműben

Heidi Klum és Leni Klum szépségüknek és csinos alakjuknak köszönhetően az Intimissimi márka arcaivá váltak, így nem is meglepő, hogy a fehérneműcég ismét őket kérte fel a karácsonyi kollekció befotózására.

Ezt is szeretjük