Kate Moss lánya szőke szépség: a 19 éves Lila Grace anyja nyomdokaiba lépett
A szupermodell egyetlen gyermeke az édesanyjára ütött, gyönyörű és magabiztos a kifutón.

katemoss-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ egyik leghíresebb szupermodellje, Kate Moss 1974-ben született Londonban. Mindössze 13 éves volt, amikor a szülei elváltak, van egy öccse, Nick és egy féltestvére, Lottie. 

A sztár csupán 14 éves kamasz lány volt, amikor 1988-ban a New York-i JFK repülőtéren megakadt rajta egy fiatal modelleket toborzó nő, Sarah Doukas szeme. Nagyon gyorsan megérkezett az átütő siker, a legnagyobb márkák szerződtették. 

Kate Moss lánya, Lila Grace

Kate Moss 1994-ben összejött Johnny Depp-pel, hatalmas szerelem volt az övék, de 1997-ben mégis szakítottak. Nem sokkal ezután, 1999-ben ismerte meg egyetlen gyermeke, Lila Grace Moss Hack édesapját, Jefferson Hacket. A férfi neves kurátor, újságíró és szerkesztő. 

A szupermodell és a férfi egy interjú készítésekor ismerkedtek össze, kapcsolatuk négy évig tartott. Lányuk 2002. szeptember 29-én jött a világra, édesanyja ekkor 27 éves volt. 

Lila Grace éppen annyi idősen, 14 évesen kezdte a modellkedést, mint annak idején az anyukája. 16 évesen már a Marc Jacobs Beauty egyik arcra volt, még ugyanebben az évben megvolt az első címlapszereplése. 2021-ben szerepelt a Paris Fashion Week kifutóján. 

Képes összeállításunkból még jobban megismerheted a világhírű topmodell, Kate Moss egyetlen lányát, Lila Grace-t!

Cover-fotó: Getty Images/David M. Benett

Ezt is szeretjük