Ilyen Katalin hercegné valójában: az egyik brit szervezet vezetője számolt be a tapasztalatairól
Katalin hercegné nem játssza meg magát a kamerák előtt, pont ezért annyira rokonszenves sokak számára.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné 2011. április 29-én lett hivatalosan a brit királyi család tagja, ugyanis aznap kötötte össze az életét Vilmos herceggel. A 2000-es évek elején ismerkedtek meg egymással, majd lassan egymásba szerettek, 2010-ben volt az eljegyzésük. Az esküvőjük óta tíz év telt el, azóta Cambridge hercegnéje vált a család egyik legnépszerűbb tagjává.

A házasság előtt a média még gúnyolódott rajta, hiszen csak középosztálybeli családból jött, nem csörgedezik nemesi vér az ereiben, sokan azt jósolták neki, hiába vár Vilmosra, úgysem veszi el feleségül, ám ezek az emberek tévedtek. Bár sok bántás érte, Katalin ebből sosem csinált a nyilvánosság előtt ügyet, helyette végezte a dolgát, és képviselte a koronát, számos jótékonysági szervezethez adta a nevét. Az eseményeken mindig kedvesen és udvariasan viselkedik, de vajon milyen akkor, amikor leáll a kamera? Erről Matt Hyde, a Scouts szervezet vezetője mesélt a Daily Mirrornak, aki már közel tíz éve együtt dolgozik a hercegnével.

Katalin hercegné természetéről vallott a Scouts szervezet vezetője

Számos szervezettel tartja a kapcsolatot, köztük van a Scouts is, ami Nagy-Britannia egyik népszerű cserkészszövetkezete. Katalin 2012 januárjában önkéntesként csatlakozott hozzájuk, tavaly pedig a szervezet alelnöke lett. Matt Hyde, a Scouts vezetője elmondta, milyen együtt dolgozni a hercegnével.

GettyImages-1186087121
Fotó: Eamonn M. McCormack / Getty Images Hungary

- Igazán elbűvölő, és nagyon jó abban, hogy az embereket megnyugtassa. Képzelheti, függetlenül attól, hogy cserkészvezetőről vagy egy kis cserkészről beszélünk, amikor találkozhatnak a cambridge-i hercegnével, egyből megrémülnek, a másik verzió pedig az, hogy előtör belőlük a rajongás - mesélte.

Tapasztalatai szerint Katalin mindig önmagát adja, pont ez a vonzerejének a titka.

- A színfalak mögötti és a nyilvánosság előtti énje összhangban áll egymással. Azt hiszem, vannak olyan emberek, akik óriási visszhangot keltenek a nyilvánosságban, és ez azért van, mert amit látsz belőlük, azt is kapod tőlük.

GettyImages-1138828437
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Köztudott Katalinról, hogy szeret a gyerekek közelében lenni, velük is mindig imádni valóan viselkedik.

- Jó érzéke van ahhoz, hogy érdekes kérdéseket tegyen fel, és mindig figyelmesen meghallgatja az embereket. Természetesen kiválóan viselkedik minden korosztályú emberrel. Valóban a legjobbat hozza ki a fiatalokból, akiknek a történeteit mindig szívesen hallgatja. Szívesen vesz részt a feladatokban, ezt a gyerekek imádják benne. Persze a kisebb gyerekek, amikor meghallják, hogy érkezik hozzánk a hercegné, egyből egy báli ruhás Disney-hercegnő képe ugrik be nekik.

Szerinte Katalin kiváló példakép a nők számára, nem mellesleg, mióta csatlakozott hozzájuk, egyre többen támogatják őket, 98 ezerről 156 ezerre nőtt az önkénteseik száma az évek alatt, ebből is látszik, mekkora hatással van az emberekre. Egyik kedvenc emlékét is felidézte róla, ez az eset akkor történt, amikor csatlakozott hozzájuk.

- Miután a fotósok összepakolták a cuccaikat, hogy menjenek a következő helyre dolgozni, Katalin ott maradt velünk, hogy játsszon a gyerekekkel. Egy kis faházikót építettek együtt, a gyerekek pedig meg akartak győződni arról, hogy a ház vízálló, vagy sem. Nagyon jó volt, rávették, hogy bemenjen az odúba, és mindannyian öntötték rá a vizet - mesélte a vezető, aki hozzátette, sajnálja, hogy a sajtó lemaradt erről az aranyos pillanatról.

Charlotte hercegnő már ilyen nagylány

Képes összeállításunkban megnézheted, a hatéves Charlotte hercegnő mennyit nőtt az utóbbi hónapokban.

Ezt is szeretjük