Ő volt Katalin hercegné első szerelme: a férfi darabokra törte a szívét
Katalin hercegnének egy nagy szerelme volt Vilmos előtt.

katalin hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg közös története a 2000-es évek elejére vezethető vissza, 2001 őszén ismerkedtek meg a St. Andrews-i Egyetemen, de 2002 tavaszán volt az a jótékonysági divatesemény, ami után egymásba szerettek. Bár voltak hullámvölgyeik, 2007-ben pár hónapig külön is voltak, mégis visszataláltak egymáshoz, majd 2011-ben összeházasodtak.

Mielőtt Katalin szívét elrabolta volna a herceg, volt előtte egy nagy szerelme, aki viszont csúnyán összetörte a szívét, erről a Mail on Sunday lapnak mesélt a hercegné egy közeli ismerőse.

Ő volt Katalin hercegné első szerelme

19 éves volt, amikor találkozott a Marlborough College-ban Harry Blakelockkal, aki akkoriban a helyi hokicsapat kapitánya volt. Blakelock pillanatok alatt belopta magát Katalin szívébe, ám nem a legideálisabb módon történtek köztük a dolgok. A férfiról tinédzserkori képet sajnos nem találtunk, de felnőttkorit azonban mutatunk, íme.

- Akkoriban Katalin állandóan róla beszélt, együtt is jártak egy időben. Se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, amikor iskolások voltak, Katalin folyton arról beszélt, hogyan csábíthatná vissza őt - magyarázta a lapnak.

Amikor Harry Blakelock szakított vele végleg, a Middleton lány szíve darabokra tört. Miután mind a ketten elvégezték a középiskolai tanulmányaikat, az egyetem megkezdése előtt halasztottak egy évet. Katalin Firenzébe ment három hónapra, érdekesség, hogy akkoriban több újság azt közölte, hogy azon a nyáron Vilmos herceg is ott vesz részt egy tanfolyamon, de végül ez nem így történt. Ám Blakelock szintén az olasz városban tartózkodott, Katalin pedig arra vágyott, hogy újra egymásra találjanak, de a közeli barát elmondta, nem történt a volt szerelmesek között semmi sem Firenzében.

GettyImages-113268071
Fotó: Sean Gallup / Getty Images Hungary

Hozzátette, Katalin mindig is nagyon szégyenlős volt a fiúk társaságában annak ellenére, hogy sokan vonzódtak hozzá. Ha bókoltak neki, egyből zavarba jött.

A halasztás évében szerencsére sikeresen túllépett a nagy szerelmi csalódásán, amikor Southamptonban nyári diákmunkás volt egy jachton, megismerkedett Ian Henryvel, de ez nem volt több egy nyári kalandnál. Mire egyetemre mentek, addigra már szakítottak is. Végül Katalin élete gyökeresen megváltozott, miután megismerkedett Vilmossal.

Katalin édesanyjától örökölte szépségét

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű asszony Katalin hercegné édesanyja.

Ezt is szeretjük