Katalin nagybátyja szerint Meghannak egy szavát sem lehet elhinni: nincs jó véleménnyel róla
Katalin nagybátyja jellemezte a két hercegnét.

katalin-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Meghan hercegné kapcsolatáról az elmúlt években több alkalommal cikkeztek a lapok, sokáig azt pletykálták, hogy valójában nem szimpatizálnak egymással, ráadásul még 2018 novemberében az a sztori is szárnyra kapott a sajtóban, hogy Harry felesége az esküvőjük előtt pár nappal megríkatta Vilmos feleségét. Meghan utóbbi tényt tagadta a március 7-én leadott tévés interjújában, Oprah Winfrey-nek azt állította, hogy a sztorit teljesen elferdítették, annyi tényleg igaz belőle, hogy a koszorúslányok ruháján ment a vita, azonban Katalin ríkatta meg őt, nem fordítva.

Hozzátette, sógornője bocsánatot kért tőle, virágot és üdvözlőlapot is küldött neki, emellett elmondta azt is, hogy valójában a sajtó akarta őket úgy beállítani, hogy az egyikük a gonosz, a másikuk maga a jóság megtestesítője. Megjegyezte azt is, hogy Vilmos feleségét jó embernek tartja. Gary Goldsmith, Katalin nagybátyja a Daily Mailnek mondta el erről a sztoriról a véleményét, emellett a két hercegnét is jellemezte.

Katalin nagybátyja jellemezte unokahúgát és Meghant

Bár lassan egy hónap telt el Harry és Meghan botrányinterjúja óta, Goldsmith úgy érezte, muszáj kiállnia unokahúgáért, szerinte Meghan lódított az interjú alatt.

GettyImages-998532416
Fotó: Clive Mason / Getty Images Hungary

- Katalint a születése óta jól ismerem, egy csepp rosszindulat nincs benne. Egyszerűen neki nem ilyen a természete. Ha az ember megismeri a belső tulajdonságait, rájön, hogy még imádni valóbb, mint amilyennek elsőre látszik. Ha itt bármelyikük is hajlamos a hisztizésre, az biztosan Meghan - magyarázta a rokon.

Hozzátette, unokahúga az a típus, aki mindig arra törekszik, hogy békés legyen a viszonya a többiekkel. Úgy véli, ő a legcsodálatosabb ember, akit valaha megismert, amíg él, biztosan kiáll mellette, és megvédi, ha valótlan állítások terjednek róla.

A cikk az ajánló után folytatódik

Carole Middleton 55 éves öccse kijelentette az interjúban, hogy Harry feleségének egy szavát sem hiszi. Meghanról nincs túl jó véleménnyel. Bár amikor hivatalosan a királyi család tagja lett, örült Harry boldogságának.

- Ahogy az országban sokan mások, én is úgy gondoltam, hogy Meghan tűnik az igazinak, és a házasságuk a mennyben köttetett, de ami ezek után történt, az szívszorító.

A képen Gary Goldsmith, Katalin hercegné nagybácsija látható.
A képen Gary Goldsmith, Katalin hercegné nagybácsija látható.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Persze nem hibáztatom Meghant, ő egy hollywoodi csillag. Nem hibáztathatod a tigrist, ha leharapja a bárány fejét. De egy szavát sem hiszem el, ami kijött a szájából. Ő egy színésznő, pontosan tudja, hogy kell manipulálni a közönséget. Azt sem hiszem el, hogy rá kellett keresnie a neten a nemzeti himnuszunk szövegére, hát Harry azt énekli már ötéves kora óta.

A férfi megkérdőjelezte Harry válaszát arra is, hogy a királyi családhoz való csatlakozás milyen hatással volt Meghan lelkiállapotára.

- Annak idején Harry volt a lelki jólétet szolgáló jótékonysági szervezet arca, akkor hol volt ő ebben az egészben? Férjként képesnek kellett volna lennie arra, hogy segítséget és támogatást nyújtson Meghannak. A hadseregben vezető tiszt volt, háborús övezetben is volt bevetésen. Képesnek kell lennie arra, hogy kiálljon önmagáért és a feleségéért. Nem szabadna azt állítania, hogy mennyire családcentrikus, miközben mindenkit megbánt, akit szeret. Az ember nem kér anonimitást, majd lép hátra egyet a közéletből, hogy aztán a tévében busz alá dobja a saját családját és a nagymamáját. Mégis mire volt ez jó? A királyi család tagjai nem rasszisták, nem szexisták, nem rekedtek meg a múltban. Nagyon erkölcsösek - tette hozzá.

Diana bosszúruhája

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő legmerészebb ruháit.

Ezt is szeretjük