Katalin hercegné ezzel a húzásával szúrt oda Meghannak és Harrynek: fotók bizonyítják

Katalin hercegné ölelkezős képeivel bizonyította be, hogy nem is olyan rideg nő, amilyennek Meghan leírta.

katalin-és-harryék
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné a múlt héten több királyi feladatot ellátott, hivatalos látogatásain pedig embereket is megölelt a kamerák előtt.

A People magazin szerint ezzel a tettével Harry hercegnek és Meghan hercegnének is üzent.

Katalin hercegné ölelkezős képei

Harry és Meghan dokumentumsorozata még 2022 decemberében jelent meg a Netflixen, amelyben Sussex hercegnéje visszatekintett arra a pillanatra, amikor megismerte Vilmost és Katalint. Bár nem mondta ki, de a szavaival egyértelműen arra utalt, hogy a barátságos és nyitott stílusa már túl sok volt a hercegi párnak.

Katalin és Preet Chandi február 8-án.
Katalin és Preet Chandi február 8-án.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Mindig is ölelkezős típus voltam, de akkor még nem tudtam, hogy ez sok britnek zavaró lehet. Nagyon gyorsan ráeszméltem, hogy a kifelé közvetített formalitás az emberekben belül is ott van. Van egy kifelé mutatott tartás, csukott ajtók mögött aztán eljön a pillanat, amikor azt mondod, hogy szuper, most már lazíthatunk, de ez a formalitás mindkét oldalon jelen van, és ez nagyon meglepett.

Bár a királyi család nem reagált semmit a decemberben megjelent Netflix-alkotásra, illetve a januárban debütált Harry herceg memoárjára sem, ennek ellenére elég beszédesek azok a múlt heti képek, amelyek Katalinról készültek. A hercegné Preet Chandit nagy örömmel üdvözölte még február 8-án. A nő gyógytornász és a brit hadsereg orvostisztje, emellett egyéni expedíciót végzett az Antarktiszon át a Déli-sarkra.

Másnap Falmouthban tett látogatást, ahol egy régi tanárával, Jim Emburyvel is találkozott. Az idős oktatót óriási mosollyal ölelte át.

Február 9-én így ölelte át egy volt tanárát.
Február 9-én így ölelte át egy volt tanárát.
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A magazinnak egy Katalinhoz közel álló forrás mondta el, milyen is a hercegné valójában.

- Katalin imád ölelkezni, melegszívű és barátságos nő, aki mindenkit nagy öleléssel és puszival üdvözöl. Ez természetesen jön tőle.

Károly és Kamilla ezt nem bírták elviselni Vilmosékban

Harry herceg rántotta le erről a leplet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük