Katalin hercegné nagybátyja beszólt Harrynek: nem finomkodott
Katalin nagybátyja, Gary Goldsmith nagyon kiakadt Harry hercegre.

harry-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg a legutóbbi nyilatkozataival tényleg túl messzire ment, főleg akkor, amikor édesapja és nagyszülei gyereknevelési stílusát bírálta. Nem csoda, hogy már Meghan hercegné is ráparancsolt, vegyen vissza kicsit a stílusából, és ne szapulja annyit a királyi családot az interjúkban.

Diana hercegnő és Károly herceg kisebbik fiára rengetegen kiakadtak, a palota dolgozói közül sokan úgy gondolják, meg sem érdemlik a még megmaradt címeiket, még egy külön mozgalom is indult az ellen, hogy ne legyen többé Meghannal együtt herceg és hercegné. Katalin hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith a Closer magazinnak adott interjút Harryvel kapcsolatban, érthető módon ő is felháborodott az elmúlt hetekben nyilvánosságra került nyilatkozatokon.

Katalin nagybátyja így nyilatkozott Harry hercegről

Harry az elmúlt hónapokban szinte minden családtagját megbántotta a botrányos interjúival, Erzsébet királynő is úgy érzi, unokája teljesen félrevezette, ugyanis amikor a herceg először mesélt az Oprah Winfrey-vel készült The Me You Can't See című dokumentumsorozatukról, akkor azt úgy vázolta fel neki, hogy a leszerelt katonák mentális egészségére koncentrál majd, nem pedig arról lesz szó benne, hogy Károly milyen távolságtartó édesapa volt valójában, Harry már Diana temetésekor úgy érezte, nem akar a famíliájához tartozni, a királyi család pedig fittyet hányt arra, hogy segítsenek az öngyilkosságot fontolgató Meghan hercegnén. Már Katalin hercegné nagybátyja is felháborodott a viselkedésén.

Gary Goldsmith Katalin édesanyjának, Carole-nak a testvére.
Gary Goldsmith Katalin édesanyjának, Carole-nak a testvére.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Elmondta, alapvetően örült annak, amikor Meghannal bejelentették, privát életre vágynak, azonban amiket Harry az elmúlt hónapokban művelt a médiában, azt felháborítónak tartja, aggódik is a hercegért.

- Mindenki csodálkozik a viselkedésén. Vissza akart lépni, hogy ezzel megvédje a feleségét, most meg felkavarja az állóvizet. A saját családját támadja, de erre miért van szükség? Ha nyugodt életet akarsz, privát módon intézd a dolgaid, és tisztelettel beszéld meg a gondjaid! Ne a nyilvánosság előtt tálalj ki mindenről, ez nagyon bántó - szólt be Harrynek, majd így folytatta.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Véleményem szerint a kemény igazság az az, hogyha Harry nem kontrollálja a viselkedését, és nem áll le ezzel az önkényes hadjáratával, akkor a végén már nem lesz semmi olyan közös dolog, amire újra lehetni építeni a kapcsolatát a családjával.

Azonban ha bárki is elhozhatja a békét a családba, az nem más, mint Katalin.

Goldsmith csak úgy áradozott a hercegné tulajdonságairól.

- Katalin zseniális döntőbíró és béketeremtő. Egy csepp rosszindulat sincs benne, szívesen barátkozik, és mindig helyesen cselekszik. Próbálja kibékíteni a férjét és a sógorát. 

Goldsmith szerint unokahúga azon dolgozik, hogy a testvéreket kibékítse egymással.
Goldsmith szerint unokahúga azon dolgozik, hogy a testvéreket kibékítse egymással.
Fotó: Nicky J Sims / Getty Images Hungary

- Láthattuk a temetésnél is, hogy próbált békét teremteni, és újra közelebb akarta hozni egymáshoz a testvéreket. Harry és Katalin jó barátok voltak, Vilmossal együtt remek és nagyon erős triót alkottak. Az unokahúgom számára a családja és az emberi kapcsolatai a legfontosabbak - magyarázta.

Szerinte Cambridge hercegnéje mindent elkövet annak érdekében, hogy ne romoljon tovább a két testvér viszonya. Remélhetőleg sikerrel jár végül, és egyszer arról számolhatunk be, hogy a hercegek kapcsolata erősebbé vált, mint valaha.

Vilmos és Harry évek óta viaskodnak egymással, pedig régen példaértékű volt a viszonyuk. A kisebbik herceg akkor akadt ki, amikor bátyja arra figyelmeztette, ne siesse el az esküvőt Meghannal. A másik konfliktust az anyagiak okozták kettejük között, ugyanis Károly herceg Vilmos projektjeit támogatta pénzzel, így volt, hogy Harry ötleteire nem maradt elég a büdzséből. A trónörökösödési sorrend miatt jutott Cambridge hercege előnyhöz, nem pedig azért, mert Károly jobban szeretné Vilmost kisebbik fiánál.

Katalin hercegné hasonmása

Képes összeállításunkat megnézve megtudhatod, ki az a nő, aki kísértetiesen hasonlít Katalin hercegnére.

Ezt is szeretjük