Harry herceg csúnyán félrevezette Erzsébet királynőt: egyre fokozódik a feszültség a palotában
Erzsébet királynő még 2018-ban áldását adta rá, hogy Harry herceg és Oprah Winfrey dokumentumsorozatot készítsen.

harry-és-erzsébet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlthét pénteken mutatta be az Apple TV+ Harry herceg és Oprah Winfrey közös, ötrészes dokumentumsorozatát, ami a The Me You Can't See címet kapta, a közös projekt ötlete még 2018-ban született meg, ekkor az előkelőség jelezte Erzsébet királynőnek a tervét.

A The Daily Mail azonban kiderítette, hogy sem Erzsébet, sem Károly herceg nem sejtette azt, hogy a produkcióban Harry herceg a királyi családra nézve kellemetlen és kínos dolgokat is megoszt, például elmesélte, hogy ő volt a famíliában az az ember, aki mindenre igent mondott, és kötelezték, hogy képviselje a koronát, emiatt viszont teljesen kiégett, csapdában érezte magát, sőt, már édesanyja temetésén úgy érezte, nem akarja ezt az életet. Állítólag nem segítették őt és Meghant, hiába kértek tőlük segítséget, nem mellesleg itt is elpanaszkodta, hogy édesapja mennyire távolságtartó módon nevelte őt és Vilmost.

Erzsébet királynőt csúnyán félrevezette Harry herceg

Egy közeli forrás elmondta, hogy a királynő és Károly herceg teljesen ledöbbent, amikor megtudták, milyen súlyos mondatok hagyták el Harry herceg száját a műsor alatt. Nagyot csalódtak, és egyre kevésbé bíznak a hercegben.

GettyImages-1150304320
Fotó: Pool/Max Mumby / Getty Images Hungary

A show ötlete még 2018-ban született meg, nem sokkal azelőtt, hogy Harry feleségül vette Meghan Markle-t, ekkor a herceg jelezte is nagymamájának, mire készülnek. Sőt, még Thomas Markle-lel is megvitatták ezt, ez még azelőtt történt, hogy Meghan és az apja viszonya megromlott volna.

A palota bennfentese elmondta, a herceg félrevezető módon mondta el a királynőnek az ötletét, Erzsébet azt hitte, a veterán katonák mentális egészségére fókuszál majd a sorozat, és arra, hogy többéves, háborúban eltöltött időszak után hogyan tudnak visszaintegrálódni a normális, civil életbe. Ehelyett Harry felsorolta az összes sérelmét, amit a családjában elszenvedett, ezt már érthető módon személyes sértésnek vették.

harry
Fotó: Apple TV+ / The Mee You Can't See

A palotán belül mindenki támogatja, hogy Harry részt vegyen a terápiákon, ha számára ez megnyugvást jelent, és így tudja feldolgozni a kiskorában elszenvedett traumáit, az azonban komoly feszültséget gerjesztett, hogy ország-világ előtt osztja meg a problémáit.

Úgy tűnik, Sussex hercege nem áll le, ugyanis holnap egy újabb részt mutat be az Apple TV+ The Me You Can't See: A Path Forward címmel, amelyben újra megszólal. Az még kérdéses, hogy az új epizódban elhangzottak mekkora botrányt csapnak majd, ám elég nagy a valószínűsége, hogy beszédtéma lesz nemcsak a palotában, hanem a világsajtóban is.

Ő Jordánia királynéja 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Jordánia királynéja.

Ezt is szeretjük