Harry és Meghan között még nagyobb lehet a szakadék a jövőben Diana volt inasa szerint: elárulta, miért
Paul Burrell szerint Harry és Meghan közt Diana dokumentumfilmje miatt nő majd meg a távolság.

harry meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapokban egyre többen fejtették ki véleményüket azzal kapcsolatban, hogyan látják Harry herceget és Meghan hercegnét, nemcsak a királyi családhoz közel állóknak, hanem testbeszédszakértőknek és a rajongóknak is megvan a maga véleménye a házaspárról, akik eléggé megosztóvá váltak. Sokan szimpatizálnak velük, hogy bátran hátrahagyták a régi életüket, és tiszta lappal kezdték az Egyesült Államokban, hiszen Harry csak Meghant és Archie-t védte, amikor a 2020-as visszavonulása mellett döntött.

Mások viszont úgy látják, hogy tiszteletlenség, amit tettek a királyi családdal, hiszen ők vállalták, hogy képviselik a királynőt és a koronát, nem mellesleg a herceget mesterien manipulálta a felesége annak érdekében, hogy az ő akarata érvényesüljön. András herceg exe, Lady Victoria Hervey szerint válásra ítéltetett a házasságuk, hiszen még az udvarlási időszak sem volt túl hosszú. Diana egykori inasa, Paul Burrell sem jósol nekik túl szép jövőt, erről a Closer magazinnak mesélt.

Paul Burrell elmondta a véleményét Harry és Meghan kapcsolatának jövőjéről

Paul Burrell szerint a botrányos Oprah-interjú csak egy bemelegítés volt a királyi családnak, ugyanis 2022 nyarán mutatja be a Netflix az új dokumentumfilmjét, amit Diana hercegnő halálának 25. évfordulója alkalmából készítenek el. Ez a 2017-es Diana: Saját szavaimmal folytatása lesz, amiben még több titokra derül fény a hercegnővel kapcsolatban, ez viszont Harry hercegre nézve kellemetlen lesz.

Diana hercegnőről a Netflixen jelenik meg 2022-ben egy új dokumentumfilm.
Diana hercegnőről a Netflixen jelenik meg 2022-ben egy új dokumentumfilm.
Fotó: Georges De Keerle / Getty Images Hungary

- Az új felvételek lenyűgözőek lesznek a nézők számára. Valószínűleg beszélgetéseket mutatnak be a beszédtanárával, Peter Settelennel, és azokat a hangfelvételeket is hallhatjuk, amelyeket oda-vissza küldött életrajzírójának, Andrew Mortonnak. Kétségtelen, hogy több titkot lepleznek le, és ez jobban bemutatja, ki is volt ő valójában. Diana ebben az időszakban már rendkívül paranoiás volt, a fejébe vette, hogy a sajtó bepoloskázta az otthonát, és mindenhova követik már. Egyszer azt kérte tőlem, hogy emeljem fel a padlódeszkákat, illetve bizonyos idő után mindig megszakította velem a telefonbeszélgetést - magyarázta.

A dokumentumfilm botrányos és privát pillanatokat mutathat be Dianáról, ezt viszont Harry nem nézi majd jó szemmel.

- Mindig is gyűlölte, ha valaki az édesanyja nevével próbált hasznot húzni, és most ez történik ugyanazon a platformon, amellyel ő és Meghan leszerződött - utalt a Netflixszel kötött több millió dolláros szerződésükre.

GettyImages-1052320242
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Paul Burrell szerint Harry már most kényelmetlenül érzi magát az elmúlt időszakban tett tettei miatt, ez a Diana-dokumentumfilm pedig majd rátesz erre még egy lapáttal, ami biztos, hogy nem fog tetszeni a hercegnek.

- Nagyon kínos, mivel úgy gondolom, hogy Meghannak Diana a példaképe, és úgy érzi, hogy tud vele azonosulni, emiatt szerintem örömmel fogadja, hogy még jobban betekintést nyerhet a hercegnő életébe, és összehasonlíthatja majd a sajátjával. De ezek a különböző érzések szakadékot teremthetnek közte és Harry között. Még akár véglegesen is elsodorhatja őket egymástól - fejtette ki a véleményét.

Diana bosszúruhája

Képes összeállításunkban megnézheted, Diana hercegnő milyen dögös ruhákat viselt.

Ezt is szeretjük